Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

'Vatan Operasyonu'nda 213 tutuklama

Gaziantep'te, 2 bin 124 polisin katılımıyla düzenlenen ve 281 şüpheliyi kapsayan 'Vatan' adlı narkotik operasyonunda gözaltına alınan 235 kişiden 213’ü tutuklandı.

ABONE OL
Mustafa KANLI/GAZİANTEP, (DHA)

Gaziantep'te, İçişleri Bakanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı tarafından 5 aylık çalışma ile belirlenen 335 şüphelinin yakalanması için salı günü 'Vatan' isimli operasyon düzenlendi. Şüphelilere ait 265 adrese yönelik eş zamanlı yapılan operasyonda gözaltına alınan 235 kişiden, 213’ü çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklanırken 22’si adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Soruşturma kapsamında operasyonların devam ettiği, adreslerinde bulunamayan 46 şüphelinin de yakalamasına yönelik çalışmaların sürdüğü belirtildi.

Diğer Haberler

  1. İçişleri Bakanı Çiftçi, geçmişte görev yaptığı Çorum Valiliği'ni ziyaret etti
  2. Polis merkezindeki cinayette; babası, bıçağı peçeteye sarıp oğluna vermiş
  3. Usulsüz yöntemle Türk vatandaşlığı sağlayan örgütün liderine 88 yıl 9 ay hapis talebi
  4. Apart otelde yağma ve şantaj iddiasında 3 tutuklama
  5. Göçük altında kalan operatör kurtarıldı
  6. Ramazan boyunca Marmaray'da ek sefer
  7. Yol kenarında cesedi bulunan kadının eşi gözaltında
  8. İstanbul Valiliği'nden fırtına uyarısı
  9. Erzurum Valisi Baruş, görevine başladı
  10. Özlem Çerçioğlu beraat etti

© Copyright 2026

DHA