Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Yaban domuzunun saldırdığı çiftçi yaralandı

Artvin’in Şavşat ilçesinde, evinin bahçesinde temizlik yaparken yaban domuzunun saldırısına uğrayan Abdullah Çelik (64) yaralandı. O anları anlatan Çelik, "Bir anda domuz üzerime saldırdı. Bu bölgede ayı ve domuz saldırıları sık yaşanıyor. Daha önce yaralananlar, hayatını kaybedenler oldu" dedi.

ABONE OL
Nurbay USTA/ŞAVŞAT (Artvin), (DHA)-

Olay, dün sabah saatlerinde Karaköy köyünde meydana geldi. Evinin bahçesindeki ağaç dallarını temizleyen Abdullah Çelik, dere kenarından çıkan yaban domuzunun saldırısına uğradı. Saldırıda yere düşen Çelik ağır yaralandı. Yakınları tarafından Şavşat Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Çelik, buradaki ilk müdahalenin ardından Ardahan Devlet Hastanesi’ne sevk edilerek ameliyata alındı. Yaklaşık 3 saat süren ameliyatın ardından hayati tehlikeyi atlatan Çelik’in tedavisi sürüyor.

Saldırı sonrası konuşan Abdullah Çelik, “Evimin hemen yanında çalışıyordum, bir anda domuz üzerime saldırdı. Bu bölgede ayı ve domuz saldırıları sık yaşanıyor. Daha önce yaralananlar, hayatını kaybedenler oldu. Artık önlem alınmasını istiyoruz” dedi.



Diğer Haberler

  1. '93 milyon dolarlık maden dolandırıcılığı' soruşturmasında 15 yıla kadar hapis talebi
  2. Erzurum, 2028 Avrupa Üniversiteler Kış Oyunları'na ev sahipliği yapacak
  3. Bolu Dağı geçişinde yoğun sis
  4. İstanbul'da FETÖ’ye yönelik operasyon: 25 gözaltı
  5. Kediye çarpmamak için manevra yapıp refüjdeki korkuluklara vurdu; 2 yaralı
  6. Ayşe Tokyaz cinayeti davası: Sanıklar 2'nci kez hakim karşısına çıkıyor
  7. Fren sisteminde arıza olduğu iddia edilen kamyon, 4 araca çarptı: 19 yaralı
  8. İBB'ye yönelik ' Yolsuzluk' davasında 9'uncu duruşma
  9. Ticaret Bakanlığı'ndan, yabancı plakalı taşıtlara yönelik yeni hizmet
  10. Diyarbakır'da Nevruz etkinliğinde terör örgütü pankartı açan 6 şüpheli gözaltına alındı

© Copyright 2026

DHA