Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Yakalanacağını anlayınca uyuşturucuyu klozete attı

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde uygulama yapan polisleri fark edip akaryakıt istasyonuna giren 2 şüpheli, yanlarındaki uyuşturucuyu tuvaletin klozetine attı. Klozette 2,83 gram, araçta ise 0,68 gram metamfetamin ele geçirilirken, şüpheliler gözaltına alındı.

ABONE OL
Oğuzhan KILIÇ- Tuna İŞLEYEN/KÜTAHYA, (DHA)-

Kütahya Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ve Narkotik Suçlarla Mücadele şubelerinden ekipler, E.A. (30) ve H.E.’nin (38) il dışından Tavşanlı ilçesine uyuşturucu getireceği bilgisi üzerine harekete geçti.

Tavşanlı İlçe Emniyet Müdürlüğü’nden polislerle birlikte ekipler, şüphelilerin aracını ilçe girişinde durdurmak için uygulama noktası oluşturdu.

Şüpheliler E.A. ve H.E. polisleri görünce, araçla yakındaki akaryakıt istasyonuna girdi. Durumu fark eden polis ekipleri, 2 şüpheliyi akaryakıt istasyonunda gözaltına aldı. Şüpheli E.A.’nın girdiği tuvalettin klozetinde siyah poşet içerisinde 2,83 gram, araçta ise 0,68 gram metamfetamin ele geçirildi.

Şüphelilerden H.E. ifadesinin ardından serbest bırakılırken, E.A.’nın işlemlerinin ise sürdüğü belirtildi.

Diğer Haberler

  1. Bodrum'da balıkçı teknesi yarı batık bulundu; 7 kişi kurtarıldı
  2. Pınar hemşireyi öldürdüğü iddia edilen eşine müebbet hapis
  3. Şanlıurfa’da 'özel harekat polisi' gibi davranan 3 şüpheliye tutuklama
  4. Parkta tartıştığı kişiyi darbetti, tacizle suçladı
  5. Şarkıcı Hande Yener'e ‘Cumhurbaşkanına hakaret’ soruşturması
  6. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile Sıfır Atık Vakfı arasında işbirliği protokolü imzalandı
  7. ‘APP’ denetimleri, 1 Nisan'a kadar rehberlik ve bilgilendirme amaçlı yapılacak
  8. İstanbul'da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılacak
  9. Atölyede ‘APP plaka’ mesaisi
  10. İletişim Başkanlığı'ndan, CNN International'ın haritasına tepki

© Copyright 2026

DHA