Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Yakalanmamak için kadın kıyafetleri giyip, sürekli adres değiştirmiş

Konya'da çeşitli suçlardan hakkında yakalama kararı bulunan Ö.S. (47), polis ekiplerince saklandığı evde yakalandı. Ö.S.’nin yakalanmamak için kadın kıyafetleri giyip, sürekli adres değiştirdiği tespit edildi.

ABONE OL
KONYA, (DHA)-

Karatay İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, 'Mühür bozma', 'Hakaret', 'Kadına yönelik şiddet' ve 'Uyuşturucu madde kullanma' suçlarından hakkında yakalama kararı bulunan Ö.S.'ye yönelik çalışma başlattı. Ö.S.'nin, eşi S.S.'ye uyguladığı şiddet nedeniyle daha önce 5 ayrı suçtan işlem gördüğünü ve hakkında 6 ay süreli elektronik kelepçe izleme kararı bulunduğunu belirledi.

Polis, Ö.S.'nin yakalanmamak için eşinin evine kadın kıyafetleri giyerek girdiğini ve buradaki güvenlik kamerasını sökerek kaçtığı tespit etti. Polisten kaçmak için sürekli adres değiştiren Ö.S., saklandığı evde polis tarafından yakalandı. Gözaltına alınan Ö.S., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Diğer Haberler

  1. 'Kurbanlık alırken küpe ve sağlık raporu mutlaka kontrol edilmeli'
  2. Tartıştığı kuzeni tarafından bıçaklanarak öldürüldü
  3. 'Uyuşturucu madde satıcılarına' yönelik operasyonlarda; 2 Ton 103 kilo uyuşturucu madde ele geçirildi
  4. Nazilli'de yağ aldırma operasyonu sonrası oda başkanı öldü; soruşturma başlatıldı
  5. Eşini ve kayınvalidesini öldüren sanığa 2 kez ağırlaştırılmış müebbet
  6. Avcılar'da hırsızlık şüphelileri yakalandı; 16 yaşındaki şüphelinin 40 suç kaydı çıktı
  7. Adana merkezli yasa dışı bahis operasyonu: Rasim Ozan Kütahyalı dahil, 128 gözaltı
  8. Bakan Uraloğlu, Etimesgut Havalimanı ve bağlantı yollarındaki çalışmaları inceledi
  9. 3 gündür haber alınamayan kadın evinde ölü bulundu
  10. İstanbul'da otobüs firmalarına 'bilet fiyatı' denetimi

© Copyright 2026

DHA