Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Yalova'da kazadan sonra oluşun trafik yoğunluğu nedeniyle AÖF sınavına geç kaldılar

Yalova'da iki aracın karıştığı trafik kazası sonrası oluşan trafik yoğunluğu nedeniyle yüzlerce Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi (AÖF) öğrencileri yaz dönemi sınavına geç kaldı.

ABONE OL
Zehra BAYKAL/ YALOVA, (DHA)-

Kaza, saat 13.30 sıralarında Yalova - Termal yolunda Çınarcık sapağı yakınlarında meydana geldi. Sürücülerin isimleri henüz öğrenilemeyen 16 BOY 791 plakalı otomobilin önünde giden 16 AIV 951 plakalı hafif ticari araca çarptığı kazanın ardından bölgede trafik yoğunluğu yaşandı. Kilometrelerce araç kuyruğu oluşurken, Yalova Üniversitesi'nde gerçekleşen AÖF sınavına kendi araçları ve toplu taşıma araçları ile gitmeye çalışan yüzlerce öğrenci sınava geç kaldı. Saat 14.00'te başlayan yaz dönemi sınavına geciken öğrencilerle ilgili AÖF yetkilisi tutanak tuttu.

'BİRÇOK KİŞİ MAĞDUR OLDU'

Kaza nedeniyle oluşan trafik yoğunluğundan dolayı sınava geç kalan ve salona alınmayan öğrencilerden Damla Keçe, "16 Ağustos Cumartesi Günü AÖF'nin yapmış olduğu saat 14.00'teki yaz dönemi sınavına hiçbirimiz katılım sağlayamadık. Çınarcık yolunda olan kaza dolayısıyla yollar kapatılmış, yollar açılmadı. Biz bir iki kişi değil, birçok kişi mağdur oldu. 15 dakika kuralı varmış burada. 14.20'de gelenler olmuş, ona rağmen hiç kimse alınmadı. Ben buçukta geldim alınmadım. Yetkili kişinin gelip açıklama yapacağı söylendi, açıklama yapıldı ama mağduriyetimiz giderilemedi. Yeniden sınav olacağımızı sanmıyorum ama ben bizim için yeniden sınavın yapılmasını istiyorum ya da ücretlerimizin iade edilmesini istiyorum" dedi.

Diğer Haberler

  1. Bursa'da Nilüfer Belediyesinde ‘rüşvet’ davası sanıklarının yargılanmasına başlandı
  2. Bursa'da heyelan: Kırsal mahalleleri bağlayan yol ulaşıma kapandı
  3. Kadıköy'de helikopter destekli 'Huzur İstanbul' denetimi
  4. İstanbul'da 'Uluslararası Sıfır Atık Şehir Ağı Tanıtım ve İş Birliği Toplantısı' gerçekleştirildi
  5. Aydın'da 226 milyon TL işlem hacimli yasa dışı bahis operasyonu: 7 tutuklama
  6. Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcılığı: İsa Aras Mersinli’nin ölmediği iddiaları gerçeği yansıtmıyor
  7. Sisli yolda hatalı sollama kazası araç kamerasında
  8. Gülistan Doku soruşturmasında Umut Altaş için kırmızı bülten talebi
  9. 96 kişinin ölümüne ilişkin 62 kez müebbet alan müteahhidin cezası, yeniden yargılamada 22,5 yıla indi
  10. Keskin Belediye Başkanı Cönger, 'rüşvet' suçlamasıyla hakim karşısına çıktı

© Copyright 2026

DHA