Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Yanan evde 2 kişinin cesedinin bulunduğu olayda cinayet şüphesi

Batman’da apartman dairesinde çıkan yangında Suriye uyruklu Süreyya İbrahim (45) ile Metin Erman’ın (52) ölü bulunmasına ilişkin soruşturmada, banyo içerisinde kan lekesi ve duşakabinin kırık olduğu tespit edildi. Ölen 2 kişinin cinayeti kurban gitmiş olabileceği üzerinde duran polis ekipleri, soruşturmayı sürdürüyor.

ABONE OL
Bayram AYHAN-Arif ARSLAN/BATMAN, (DHA)-

Olay, dün akşam saatlerinde Bahçelievler Mahallesi Yıldırım Sokak’taki Zengin Apartmanı’nın 3’üncü katındaki dairede meydana geldi. Daireden çıkan dumanı fark eden çevredekilerin ihbarı üzerine adrese sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Ekiplerin kapıyı kırarak girdiği dairede, kapı önünde 1 kadın ve 1 erkek ölü bulundu. Ölenlerin cenazeleri otopsi için Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna götürüldü. Yapılan araştırmada ölenlerin, Suriye uyruklu Süreyya İbrahim ile Metin Erman olduğu belirlendi.

BANYODA KAN LEKESİ BULUNDU

Ekiplerin ilk incelemesinde, giriş kapısına yakın bölgede duvarlarda is izleri görüldüğü, dairenin diğer odalarında yangın olduğuna dair belirgin bir bulguya rastlanmadığı, kombinin balkonda olduğu ve zarar görmediği, çalışır durumda olduğu belirlendi. Banyoda yapılan incelemede duşakabinin bir kapısının kırılıp düştüğü görüldü. Ayrıca banyo içerisinde kan lekesi ve 1 çakmak ile 1 araç anahtarı bulundu.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, cinayet şüphesi üzerine çalışma başlattı. Çalışma kapsamında ölenlerin cep telefonları ile çevredeki güvenlik kameraları incelemeye alındı. Soruşturmada, ölenlerin üzerinde yanıcı madde bulunup bulunmadığının da incelendiği öğrenildi.

Diğer Haberler

  1. Sermaye piyasası soruşturmasında 4 kişi gözaltına alındı
  2. Zonguldak Valiliği'nin 'X' hesabına 'siber müdahale'
  3. ‘Darande’ye Adanmış Bir Ömür’ kitabının tanıtımı yapıldı
  4. Afyonkarahisar'daki saldırıdan kurtulan öğretmen: 'Yapma' diye bağırdım
  5. Denizli'de 3 kişinin öldüğü çatışmanın tarafı aileler törenle barıştı
  6. Bakan Uraloğlu: Aydın şehir içi trafiğini rahatlatacak proje trafiğe açılıyor
  7. Bakan Kurum COP31 gönüllüleriyle buluştu: 154 ülkeden 45 bin başvuru
  8. Burhanettin Duran: Yönümüzü algoritmalara teslim etmek yerine, algoritmalara insani ve etik bir yön vermeliyiz
  9. COP31'de sıfır atık seferberliği: Müze, restoran ve 1 milyon kadına ulaşma hedefi
  10. Fenerbahçe otobüsüne saldırıya ilişkin hazırlanan iddianamenin detayları ortaya çıktı

© Copyright 2026

DHA