Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Yangın çıkan evdeki 2 köpeği itfaiye kurtardı

Antalya'da 5 katlı apartmanın 4'üncü katında yangın çıkan dairede mahsur kalan 2 köpek, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

ABONE OL
Adem AKALAN/ANTALYA, (DHA)-

Muratpaşa ilçesi Muratpaşa Mahallesi 575 Sokak’ta 5 katlı bir apartmanın 4'üncü katındaki dairede dün saat 19.00 sıralarında yangın çıktı. Mahallelinin ihbarı üzerine adrese ekipler sevk edildi. Sokaktaki esnaf ise apartmandakileri uyarıp, dışarı çıkmalarını sağladı. Kısa sürede gelen itfaiye ekibi, alevlere müdahale etti. Ekipler, sahiplerinin o an evde bulunmadığı dairede mahsur kalan 2 köpeği kurtarıp güvenli bölgeye aldı. Ekiplerin, yarım saatlik çalışmasıyla yangın söndürüldü.

'2 YAVRU KÖPEK KURTARILDI'

Esnaf Onur Akınel, “Karşı komşumuzun önce camları kırıldı. Sonrasında evden alevler yükseldi. Hemen koşarak binadaki diğer sakinlerin dışarı çıkmasını sağladım. O arada kapıyı kırmaya çalıştık. Ev sahibinin kızını tanıdığım için hemen onu aradım ve 'Annenin evi yanıyor. Hemen ona ulaş' dedim. 5 dakika sonra kardeşi ve itfaiye geldi. Yangında can kaybı yok, 2 köpek vardı onlar çıkarıldı" dedi.

Ekipler, yangının çıkış nedenini araştırıyor.

Diğer Haberler

  1. Türk Kara Kuvvetleri'nin 2235'inci kuruluş yıl dönümü İstanbul'da kutlandı
  2. AFAD ve TSK Venezuela’da arama kurtarma çalışmalarına devam ediyor
  3. Mustafa Topaloğlu ‘Gangnam Style’a karşı ‘Bambam Star’ şarkısı ile başarı hedefliyor
  4. Manisa’da ot yangını sonrası taşlı sopalı kavga: 6 gözaltı
  5. ABB’den yağmur suyu mazgalları açıklaması
  6. Çanakkale’de denizde kaybolan kız çocuğunun cansız bedenine ulaşıldı
  7. Vali Varol'dan Kuşadası'na LGBT'li yolcuları getirecek kruvaziyerle ilgili açıklama
  8. Türkiye'den Venezuela'ya arama kurtarma ve insani yardım desteği
  9. Dereye düşen kamyonette kaybolan oğlunun cansız bedenine ulaşıldı; baba aranıyor
  10. Silivri'de otluk alanda çıkan yangın söndürüldü

© Copyright 2026

DHA