Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Yangında hayatını kaybeden DJ Gökay Tevlek'in babası konuştu

Beşiktaş'ta gece kulübünün tadilatında çıkan yangında hayatını kaybeden DJ Gökay Tevlek'in cenazesini teslim alan babası Yüksel Tevlek, "Oğlumun çenesinde yara var halbuki, zehirlenme falan değil. Ne olduğunu biz de sizin kadar biliyoruz. İhmal olup olmadığını bilmiyorum" dedi.

ABONE OL
Ahmet YEŞİLMEN- Özgür EREN- Uğur ŞAHİN/İSTANBUL, (DHA)

Beşiktaş Gayrettepe Yıldız Posta Caddesi Gönenoğlu Sokak'taki gece kulübünde tadilat esnasında çıkan yangında 29 kişi hayatını kaybetmişti.

Hayatını kaybedenlerin cenazeleri yakınları tarafından Adli Tıp Kurumu'ndan alınırken 47 yaşındaki DJ Gökay Tevlek'in babası Yüksel Tevlek Adli Tıp Kurumu önünde gözyaşlarına hakim olamadı.

 

"OĞLUMUN ÇENESİNDE YARA VAR"

Acılı baba Yüksel Tevlek, "Oğlumun çenesinde yara var. Halbuki zehirlenme falan değil. Ne olduğunu biz de sizin kadar biliyoruz. Oğlum 47 yaşında. DJ'lik yapıyordu. Orada bir çalışma vardı.

Oğlum da gözetim yapıyordu. Doktorun dediğine göre kötü durumdaydı. 'Çok mücadele ettik ama kurtaramadık' dedi. İhmal olup olmadığını bilmiyorum" diye konuştu.

Diğer Haberler

  1. İstanbul merkezli 14 ilde uyuşturucu operasyonu: 305 şüpheli yakalandı
  2. AFAD Başkanı Pehlivan, Gazze Barış Kurulu Yüksek Temsilcisi Mladenov'u kabul etti
  3. BUDO'nun 8 seferi, olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi
  4. Bursa'da 2 katlı binada çıkan yangın söndürüldü
  5. Bursa'da alkollüyken tartıştığı arkadaşını fırça sapıyla darbetti: 4 gözaltı
  6. Çankırı'da devrilen TIR'ın sürücüsü hayatını kaybetti
  7. Ankara'da zihinsel engelli vatandaşa işkence yapan 4 şüpheli yakalandı
  8. Kamyonetin çarptığı evin duvarından kopan tuğlaların altında kalıp yaralandı
  9. Van'ın 4 ilçesinde eğitime kar engeli
  10. Bakırköy'de otel sahibinden rüşvet aldığı iddia edilen zabıta tutuklandı

© Copyright 2026

DHA