Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Yolu kapanan mezrada rahatsızlanan hamile kadın, paletli ambulansla alınıp, hastaneye ulaştırıldı

Ağrı'da yolu kardan kapanan mezrada rahatsızlanan Melike Akpolat, paletli ambulansla alınarak hastaneye ulaştırıldı.

ABONE OL
Ramazan DEMİR/AĞRI, (DHA)

Hamur ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle yolu kapanan Süleyman Kümbet köyüne bağlı Aşağı Yurt mezrasında 9'uncu çocuğuna hamile olan Melike Akpolat rahatsızlandı. Yakınları, 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak yardım istedi.

Yolun açık olduğu Süleyman Kümbet köyüne kara ambulansıyla ulaşan sağlık ekipleri, 4 kilometrelik kapalı olan bölümü ise paletli ambulansla katederek yaklaşık 2 saat sonra mezraya ulaştı. Sağlık ekibinin ilk müdahalesini yaptığı Akpolat, paletli ambulans ile köyde bekleyen kara ambulansına ulaştırıldı. Hamile kadın, 5 saatlik çalışmayla Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Burada tedaviye alınan Melike Akpolat'ın durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Melike Akpolat'ın eşi Selahattin Akpolat, "Yolumuz kar ve tipi nedeniyle kapandı. Allah devletten razı olsun. Teşekkür ediyorum. Köyümüz çok uzak. Allah razı olsun, paletli ambulans geldi ve bu şekilde eşimi hastaneye kaldırdılar" dedi.

Diğer Haberler

  1. Kasapoğlu: Spor ekosisteminin doğru yönetilmesi başarıyı getirir
  2. Minibüs devrildi; 4 yaralı
  3. Tokat Belediyesi, Musul'da Devlet Bahçeli adına hatıra ormanı kurdu
  4. Eşiyle birlikte kazada yaralanan Fatma kurtarılamadı
  5. Gümüşhane’de bakımevinde silahlı kavga; 1 ölü
  6. Edirne'de kaçak tütün operasyonu; 4 gözaltı
  7. Mihriban cinayetinde şüphelinin ifadesi ortaya çıktı
  8. Bahçelievler'de inşaatta çıkan yangında bir kişinin cesedi bulundu
  9. Bingöl'de 215 köye ulaşım sağlanamıyor
  10. Bayburt- Erzurum kara yoluna çığ düştü

© Copyright 2026

DHA