Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Yüksek kar vaadiyle 17 kişiyi bir buçuk milyar dolandırdılar

İstanbul ve Balıkesir'de yüksek kar vaadiyle 17 kişiyi bir buçuk milyar lira dolandıran 11 kişi, Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği tarafından yakalanarak gözaltına alındı. 11 şüpheli işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

ABONE OL
Hasan YILDIRIM / İSTANBUL, (DHA)-

Fatih ve Küçükçekmece'de aralarında Kapalı Çarşı esnafı, galerici ve kuyumcuların bulunduğu şüpheliler, 2021 yılından itibaren yüksek kar vaadiyle 17 kişiyi bir buçuk milyar lira dolandırdı.

Paralarını alamayan mağdurların şikayeti üzerine harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, şüphelileri takibe aldı. Yaklaşık 3 aylık teknik ve fiziki takibin sonucunda çoğunluğu akraba olan 3'ü kadın 11 kişi yakalanarak gözaltına alındı.

PARA SAYMA ANLARI GÜVENLİK KAMERASINDA

Şüphelilerin dolandırıcılıktan elde ettikleri paraları saydıkları anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, şüphelilerin elde ettikleri paraları saydığı anlar yer alıyor.

Şüpheliler, Asayiş Şube Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Diğer Haberler

  1. DMM: Dış kaynaklı ve maksatlı bir psikolojik harekat stratejisinin devreye sokulmaya çalışıldığı tespit edilmiştir
  2. Konya'da silahlı kavga: 1 ölü
  3. İstanbul'da yasa dışı bahis reklamı yaptığı belirlenen 4 şüpheli tutuklandı
  4. Çorum'da miras kavgasında kardeşini öldürdü
  5. Mevlit Kandili Çamlıca ve Eyüpsultan'da idrak edildi
  6. Mersin’de siber dolandırıcılık operasyonu: 6 tutuklama
  7. Kocasının elleriyle boğmaya çalıştığı Hacer, hastanede öldü
  8. Ordu'da dere kenarında 2 kız kardeşin cansız bedeni bulundu
  9. Ordu’da 2 gün denize girme yasağı
  10. 8 gündür kayıp olarak aranan Mehmet'tin cansız bedeni bulundu

© Copyright 2026

DHA