Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Zabıta memuru tartışmada bıçaklandı, hastanede kurtarılamadı

Kırıkkale Belediyesi'nde zabıta memuru Hamdi Biçer (31), 4 kişiyle aralarında çıkan tartışmada bıçaklanırken, ağır yaralı kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

ABONE OL
Burak CAN/ KIRIKKALE, (DHA)

Olay, gece Çalılıöz Mahallesi'ndeki parkta meydana geldi. Belediyede zabıta memuru Hamdi Biçer, görevde olmadığı sırada parkta Y.E.Y., H.K., N.Y. ve B.Y. ile bilinmeyen nedenle tartıştı.

Kavgaya dönüşen olayda Biçer, göğüs, karın ve sırt bölgelerinden bıçaklanarak ağır yaralandı. İhbarla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Hamdi Biçer, sağlık ekiplerince ambulansla Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi'ne kaldırıldı. Biçer, doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti. Olaya karışan 4 kişi de gözaltına alındı. Şüphelilerden H.K., Biçer'i bıçakladığını itiraf etti.


Hamdi Biçer için Kırıkkale Belediyesi önünde tören düzenlendi. Biçer'in cenazesi, törenden sonra Yuva Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Diğer Haberler

  1. Tartıştığı eşini tüfekle öldürdü
  2. Sumud Filosu aktivistleri İstanbul'a geldi
  3. Muş’ta çaya düşen kadını arama çalışmaları sürüyor
  4. Bursa'da koltuk fabrikasında yangın: 2 işçi dumandan etkilendi
  5. Bolu’daki Köprübajı Barajı'ndan su tahliyesine başlandı
  6. TDK Başkanı Mert: Türkçeyi koruma kanununu yakında Meclis'imizle paylaşacağız
  7. At izinden şüphelisine ulaşılan çifte cinayetin sanığına 2 kez ağırlaştırılmış müebbet istemi
  8. Derecik Belediyesi’nin yeni başkan vekili Rahim Can oldu
  9. Boğularak öldürülen Alev’in annesi: Kızımın katili en ağır cezayı alsın
  10. CHP kurultayı davasında istinaftan ‘mutlak butlan’ kararı

© Copyright 2026

DHA