Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Zakkumlar çiçek açtı, dağlar renklendi

Adana'nın Kozan ilçesinde her yıl nisan ayında fotoğraflık görüntüler oluşturan pembe zakkumlar, çiçek açtı. Orman Genel Müdürlüğü'nün sosyal medya hesabından, "Kozan'da zakkumlar çiçek açtı. Bizlere de bu güzelliği doyasıya izlemek kaldı" paylaşımı yapıldı.

ABONE OL
Akif ÖZDEMİR/ ADANA, (DHA)

Havaların ısınmasıyla doğa da renklenmeye başladı. Çiçeklerin açmasıyla yamaçları süsleyen zakkumlar, pembe renkleriyle dağlarda güzel görüntüler oluşturdu. Geçen yıllarda orman yangınlarıyla gündeme gelen Adana'nın Kozan ilçesinde çiçek açan zakkumlar, dron ile görüntülendi.

Bölgeyi açık hava fotoğraf stüdyosuna çeviren zakkumların dronla çekilmiş fotoğraflarını sosyal medyada gören bir kullanıcı, yorumunda, "Her bir karışını sevdiğim dünya güzeli canım vatanım" ifadelerini kullandı.

Adana Orman Bölge Müdürlüğü'nün görüntülediği pembe zakkumlar, Orman Genel Müdürlüğü'nün sosyal medya hesabında da paylaşıldı. Paylaşımda, "Kozan'da zakkumlar çiçek açtı. Bizlere de bu güzelliği doyasıya izlemek kaldı" sözlerine yer verildi.

Diğer Haberler

  1. Klima montajı yaparken 2'nci kattan düşerek yaralandı
  2. Kendisini ve çocuğunu darbettiğini öne sürdüğü kocasını bıçakla yaraladı
  3. Otomobil şarampole devrildi; 1 yaralı
  4. Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Sadettin Saran'ın savcılık ifadesi ortaya çıktı
  5. Diyarbakır’da otomobilin çarptığı yaya öldü
  6. Alican Sınır Kapısı’nın teknik altyapısı incelendi
  7. Tartıştığı karısını sokak ortasında bıçaklayarak öldürdü
  8. Patlayan su borusu yolda göçüğe neden oldu; taşan su ise otomobili bahçeye sürükledi
  9. Drift atıp, polisten kaçan ehliyet sürücü, kaza yapınca yakalandı; o anlar kamerada
  10. Malatya'da otomobil direğe çarptı; 1'i ağır, 2 yaralı

© Copyright 2025

DHA