Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Zihinsel engelli kadın hastanın midesinden 1 kilo metal cisim çıktı

Mersin'in Erdemli ilçesinde karın ağrısı şikayetiyle hastaneye başvuran zihinsel engelli A.K. (52) adlı kadının midesinden yaklaşık 1 kilo çivi, inşaat demiri, kolye, toka gibi çok sayıda metal cisim çıkarıldı.

ABONE OL
Mehmet DOĞANER/ERDEMLİ (Mersin), (DHA)-

İlçede yaşayan zihinsel engelli A.K., karın ağrısı şikayetiyle Erdemli Devlet Hastanesi'ne başvurdu. Hastaya yapılan tetkik sonucunda kadının midesinde çok sayıda metal cisim olduğu tespit edildi. Hasta, genel cerrahi uzmanı Dr. Can Terzier ve ekibi tarafından acilen ameliyata alındı ve midesinden yaklaşık 1 kilo ağırlığında çivi, inşaat demiri, kolye, toka gibi çok sayıda metal cisim çıkarıldı.

Hastanın ameliyatının başarılı geçtiğini, şu anda sağlık durumunun stabil seyrettiğini ve servise alınarak takibinin devam ettiğini belirten Dr. Terzier, zihinsel engeli bulunan hastaların asla yalnız bırakılmaması gerektiğini belirterek, hasta yakınlarının bu konuda duyarlı olmasını istedi.

Diğer Haberler

  1. Ehliyetsiz sürücü ile alkollü sürücü kaza yaptı; 117 bin lira ceza
  2. KGM, 'Ankara Çevre Yolu'nun ücretli hale getirileceği' iddialarının asılsız olduğunu duyurdu
  3. Manavgat Belediyesi'ne yönelik soruşturmada 5 yeni tutuklama
  4. DMM'den 'Elazığ'da bir vatandaşın evinin tebligat yapılmadan yıkılmak istendiği' iddialarına yalanlama
  5. Anayasa Mahkemesi Başkanı Kadir Özkaya, lösemi tedavisi gören çocukları misafir etti
  6. Kayıp gencin arandığı ırmakta bir başka ceset bulundu
  7. Sarıyer'de suç örgütü üyesi tarafından silahlı saldırıya uğradı; 6 şüpheli yakalandı
  8. Tokat'ta toprak kayması ve kaya düşmesi nedeniyle 15 daire tahliye edildi
  9. Üsküdar'da 18 yıl önceki cinayet 'kan örneği' ile çözüldü
  10. Ankara'da sağanak etkili oldu

© Copyright 2026

DHA