Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Zonguldak ve Bartın'da olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi

Zonguldak ve Bartın’da olumsuz hava koşulları nedeniyle 1 Ekim Salı günü tüm okullarda eğitim öğretime 1 gün ara verildi.

ABONE OL
Ali Sencer ARSLAN/ZONGULDAK, (DHA)-   Ayhan ACAR/BARTIN, (DHA)-

AFAD’ın turuncu kod uyarısı verdiği Zonguldak’ta, valilik sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, kent genelinde beklenen olumsuz hava koşulları nedeniyle 1 Ekim Pazartesi günü tüm okullarda eğitim öğretime 1 gün süreyle ara verildiği duyuruldu. Vali Osman Hacıbektaşoğlu imzasını taşıyan açıklamada, “Olumsuz hava koşulları nedeniyle; ilimiz genelindeki resmi, özel örgün ve yaygın eğitim kurumları, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri ile özel eğitim kurslarında 1 Ekim Pazartesi günü eğitim-öğretime bir gün süreyle ara verilmiştir.” denildi.

Açıklamada, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personelin de idari izinli sayılacağı ifade edildi.

BARTIN'DA OLUMSUZ HAVA KOŞULLARI NEDENİYLE EĞİTİME 1 GÜN ARA VERİLDİ

Bartın’da olumsuz hava koşulları nedeniyle valilikten yapılan açıklamada, 1 Ekim Salı günü tüm okullarda eğitim öğretime 1 gün ara verildiği duyuruldu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün turuncu kod uyarısı verdiği Bartın’da, valilikçe sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, kent genelinde olumsuz hava koşulları nedeniyle 1 Ekim Salı günü tüm okullarda eğitim öğretime 1 gün süreyle ara verildiği duyuruldu. Vali Nurtaç Arslan imzasını taşıyan açıklamada, “Bartın il genelinde olumsuz hava koşulları nedeniyle 1 Ekim 2024 Salı günü tüm resmi ve özel örgün ile yaygın eğitim kurumlarında (rehabilitasyon merkezleri ve özel kurslar dahil) eğitim öğretime bir gün süreyle ara verilmiştir. Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personel de 1 Ekim 2024 tarihinde 1 gün süreyle idari izinli sayılacaklardır” denildi.

Diğer Haberler

  1. Başakşehir'de otopark için ağaçlar kesildi iddiası
  2. Sakarya'da denize girişler yasaklandı
  3. Balıkesir'de orman yangını
  4. 'Hastaneye gidiyorum' diyerek kaybolan Sudenaz, 'nikah' için evden ayrılmış
  5. 16 ilde organize suç örgütlerine yönelik operasyon; 228 gözaltı
  6. Ankara, NATO tarihinin en kapsamlı zirvelerinden birine hazırlanıyor
  7. Şile'de bazı plajlarda denize girmek yasaklandı
  8. Mansur Yavaş, Kırkpınar Yağlı Güreşleri'ni izlemek için Edirne'ye geldi
  9. Beylikdüzü'nde sakinleştirmeye çalıştığı oğlu çıkan arbedede öldü; gözaltına alındı
  10. Diyarbakır'da örtü yangını

© Copyright 2026

DHA