Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Akasya 10’uncu yılını 10 günlük konser serisiyle kutluyor

Akasya Alışveriş Merkezi, 10’uncu yılını 10 günlük konser serisiyle kutluyor. Şarkıcı Bora Öztoprak’ın açılışını yapacağı konser serisinde Hande Subaşı, Gökhan Türkmen, Eda Baba ve Grup Gündoğarken gibi isimler yer alıyor. Ücretsiz gerçekleşecek 10’uncu yıl konserlerinin kapanışını ise 26 Mayıs’ta Candan Erçetin yapacak.

ABONE OL
İSTANBUL, (DHA) -

Akasya’nın, ünlü şarkıcıların ağırlanacağı konserler serisi, 16 Mayıs’ta başlayacak. 10’uncu yıl konserlerinin açılışını Bora Öztoprak yapacak. Öztoprak, solo konserinin ardından 17-18-20-21-23-24 ve 25 Mayıs’ta vereceği yedi konserde sahnesinde ünlü şarkıcıları misafir edecek. 17 Mayıs’ta Elif Doğan, 18 Mayıs’ta Hande Subaşı-Sitare Akbaş, 20 Mayıs’ta Grup Gündoğarken, 21 Mayıs’ta Gökhan Türkmen, 23 Mayıs’ta Özer Atik-Duygu Soylu, 24 Mayıs’ta Eda Baba ve 25 Mayıs’ta Ebru Cündübeyoğlu, Bora Öztoprak’ın sahnesine konuk olup Güney Meydan’da saat 19:00’da en sevilen şarkılarını seslendirecek. 22 Mayıs’ta ise pop müziğin sevilen ismi Selin Geçit’in solo konseri gerçekleşecek.

Akasya’nın 10. yıl konserleri Candan Erçetin ile son bulacak. Dillere pelesenk olmuş şarkılarıyla geniş bir hayran kitlesine sahip olan başarılı şarkıcı, 26 Mayıs’ta vereceği konserle Akasya misafirlerini 10’uncu yıl coşkusuna ortak edecek. Tüm konserler, saat 19.00’da Güney Meydanı’nda ücretsiz olarak gerçekleşecek.

“AKASYA OLARAK DAİMA SANAT VE SANATÇININ YANINDAYIZ”

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Satış ve Pazarlama Direktörü Didem Hiçyorulmazlar, 10’uncu yıl ile ilgili “Akasya olarak 10 yılı geride bırakmanın gururunu ve heyecanını bir arada yaşıyoruz. 10. yıl coşkusunu tüm misafirlerimizle paylaşmak adına da yıl boyunca çeşitli etkinlikler planladık. Bu etkinlikler aracılığıyla, bir alışveriş merkezi olmanın ötesinde kültür, sanat ve eğlencenin de merkezi olduğumuzu vurgulamak istiyoruz. Akasya ve Akasya Kültür Sanat olarak, sanatın hayatımızdaki önemini her zaman destekledik. Yıl boyunca sürecek 10. yıl etkinliklerimizle de bu değerleri bir kez daha ön plana çıkarmayı amaçlıyoruz.” dedi.

10. YIL KONSERLERİ PROGRAMI

16 Mayıs Bora Öztoprak solo

17 Mayıs Bora Öztoprak&Elif Doğan

18 Mayıs Bora Öztoprak&Hande Subaşı-Sitare Akbaş

20 Mayıs Bora Öztoprak&Grup Gündoğarken

21 Mayıs Bora Öztoprak&Gökhan Türkmen

22 Mayıs Selin Geçit

23 Mayıs Bora Öztoprak&Özer Atik–Duygu Soylu

24 Mayıs Bora Öztoprak&Eda Baba

25 Mayıs Bora Öztoprak&Ebru Cündübeyoğlu

26 Mayıs Candan Erçetin

Diğer Haberler

  1. Foodiefest kapılarını açtı: Müzik ve gastronomi bir araya geldi
  2. ‘Rams Müzik Festivali By Mr Dosso Dossi' konserinde binlerce kişi doyasıya eğlendi
  3. Bakan Tekin 'Orijinal Atatürk Portresi Sergisi'nin açılışına katılıp, 'Cumhuriyet'e Doğru' isimli tiyatro oyununu izledi
  4. Yalan 27 Mayıs Pazartesi günü ilk bölümü ile Kanal D'de
  5. MSB: 18-19 Mayıs'ta askeri müzeler ücretsiz
  6. 'Türkiye'nin Müzeleri Trendyol'da' projesi ile müze mağazacılığı dijitalleştirildi
  7. Akasya 10'uncu yıl konserleri, Bora Öztoprak konseriyle başladı
  8. İnci Taneleri yeni bölümü ile ekrana geldi
  9. Türk Tarih Kurumu'nda Süheyl Ünver sanat koleksiyonu
  10. Maximum Gençlik Festivali 22 Mayıs’ta başlıyor

© Copyright 2024

DHA