Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Akasya’nın 10’uncu yıl konserleri Candan Erçetin’le sona erdi

Bu sene 10’uncu yılını kutlayan Akasya Alışveriş Merkezi, 10 günlük konser serisini Candan Erçetin’le tamamladı. Konserde konuşan Erçetin, “Sevenlerimle birlikte olmak, bu inanılmaz enerjiyi hissetmek muhteşemdi" dedi.

ABONE OL
İSTANBUL,(DHA)-

Akiş GYO A.Ş. yatırımı olan Akasya Alışveriş Merkezi, mayıs ayını düzenlediği konser serisiyle doldurdu. Bora Öztoprak’ın sahne sahipliği yaptığı konserler Candan Erçetin ile son buldu.

“UNUTULMAZ BİR DENEYİM OLDU”

10 günlük konser serisinin kapanışını yapan Erçetin; Bahar, Yalan, Elbette ve Gamsız Hayat gibi hit şarkılarıyla sahnedeydi. Candan Erçetin, Akasya Alışveriş Merkezi’nin 10’uncu yıl kutlamaları kapsamında sahne almaktan dolayı duyduğu mutluluğu dile getirerek, “Sevenlerimle birlikte olmak, bu inanılmaz enerjiyi hissetmek muhteşemdi. Bu konser benim için de unutulmaz bir deneyim oldu. Misafirlerimize ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Diğer Haberler

  1. ‘Bernarda Alba’nın Evi’ DasDas’ta tiyatroseverlerle buluştu
  2. BALMEK kursiyerlerinin el emeği ürünleri sergilendi
  3. Kenya'dan Türkiye'ye: Sizi yardımsever olarak biliyoruz
  4. 'Ne olursun dön Demir'
  5. DeFacto ve Afra Saraçoğlu'ndan yeni reklam kampanyası: 'Yeni Ne Var Bu Hafta?'
  6. Bakan Ersoy, ‘Gökküre’ sergisinin açılışını gerçekleştirdi
  7. Bakanlıktan dizi sektörü destek kriterlerine düzenleme
  8. 9'uncu Çelik ve Yaşam Heykel Yarışması’nda ödüller sahiplerini buldu
  9. Ankara'da 'Türkiye Yüzyılı’nda Kardeşlik Konseri' gerçekleştirildi
  10. Mimar Sinan'ın vasiyeti kapsamında Süleymaniye Camii’nde aşure dağıtıldı

© Copyright 2026

DHA