Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

‘Al Beni Baba’ filmi 2026’da vizyonda

Başrollerinde Ayça Ayşin Turan, Erkan Petekkaya ve Ayça Bingöl’ün yer aldığı ‘Al Beni Baba’ filminin 2026 yılının ilk aylarında vizyona gireceği duyuruldu.

ABONE OL
İSTANBUL, (DHA)-

Gerçek bir yaşam öyküsünden uyarlanan ve yapımcılığını Kemalhan Balçık’ın üstlendiği ‘Al Beni Baba’, İstanbul’un ardından Çorum’da çekimlerine devam ediyor. Yönetmen koltuğunda Ahmet Topuz’un oturduğu film, kandırılan bir kızın babasına gönderdiği ‘Al beni baba’ mesajıyla başlayan dramatik kurtarma mücadelesini konu alıyor.

Senaryosunu Sinem Uslu ve Mustafa Uslu’nun birlikte kaleme aldığı film; genç bir kadının kandırılarak tuzağa çekilmesini ve babasına ulaştırdığı tek bir mesajla başlayan süreci anlatıyor. İnternette tanıştığı kişi tarafından kandırılan Nazlı, babasına gizlice bulunduğu konumu gönderip, sadece ‘Al beni baba’ yazar.

Bu yardım çığlığıyla harekete geçen baba Savaş’ın mücadelesi, aynı zamanda gizli bir operasyonun da parçasına dönüşür. Savaş'ın kızını kurtarmak için verdiği mücadele, baba-kız arasındaki güçlü bağın yanı sıra, cesaret ve umudu da ön plana çıkarıyor.

Geniş oyuncu kadrosuyla dikkat çeken filmin başrollerinde Ayça Ayşin Turan, Erkan Petekkaya, Ayça Bingöl ve Alman oyuncu Malik Blumenthal yer alıyor.

Diğer Haberler

  1. Cemre Baysel: İlk bölümümüz şahane
  2. Seda Gazioğlu’nun ‘Sanatçıyı Beslemeyiniz’ sergisi sanatseverlerle buluştu
  3. Enerjisa Enerji’nin Enerjimi Koruyorum tiyatrosu Hatay’da 3 binden fazla çocukla buluştu
  4. Kuralsız Sokaklar’da üç bambaşka dünya
  5. Seda Sayan: Asıl 7 kere evleneni dinleyeceksin
  6. MESAM’dan 40’ıncı yılına özel beste yarışması
  7. Yeşilçam ruhu Haysiyet'le ekranlara döndü
  8. Çocuklar İçin Gezen Sinema Türkiye’nin 81 iline ulaştı
  9. Bakan Ersoy: Korkut Ata Türk Dünyası Film Festivali İstanbul’a dönüyor
  10. Türk Telekom Prime İstanbul Coffee Festival kahve ve müzik tutkunlarını bir araya getiriyor

© Copyright 2026

DHA