Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Alara Turan, Annem Ankara’da

KANAL D’nin yaşanmış bir hayat hikayesinden uyarlanan, senaryosu Başak Angigün tarafından kaleme alınan, yönetmenliğini Can Ulkay’ın yaptığı ‘Annem Ankara’, izleyicileri her bölüm ekran başına kilitliyor. Duygusal sahneleri ve etkileyici atmosferiyle beğeni toplayan Annem Ankara’nın kadrosuna Alara Turan dahil oluyor.  

ABONE OL
İSTANBUL, (DHA)-

 

AŞK TÜM DENGESİNİ BOZACAK

Oyuncu, ailesinden başka kimseye müsemma göstermeyen Mesude karakteriyle seyirciyle buluşacak. Üzerine titreyen babası ve abileriyle birlikte büyüyen Mesude, sert mizacıyla çevresindekilere sınır koymayı çok iyi bilse de yaşı ilerledikçe kendisini bir çıkmazda hissetmeye başlar. Hayatta en iyi bildiği şey direnmek ve kendi ayakları üzerinde durmak olan Mesude’nin aşkla tanışması ise tüm dengesini bozacaktır.

GÜÇLÜ KADRO

BKM imzalı ‘Annem Ankara’nın güçlü oyuncu kadrosunda Bergüzar Korel ve Mehmet Günsür’le birlikte Özgürcan Çevik, Gökçe Eyüboğlu, Sevinç Erbulak,Yıldıray Şahinler ve Güler Ökten, Sinem Uslu, Muharrem Türkseven, Mustafa Açılan, Dilek Çelebi, Hakan Akın,Fatma Toptaş, Durukan Çelikkaya, Ezgi Gör, Selen Özbayrak, Başak Akan, Mustafa Enis Bilir, Beyza Şekerci, Cansu Dağdelen, Ediz Gülsuyu, Mert Tanık, Naz Özgülüş, Egemen Ulaş Önkal Mehmet Can Akça, Yasin Pehlivan yer alıyor. ‘Annem Ankara’ her çarşamba akşamı saat 20.00’de Kanal D’de.

 

 

 

Diğer Haberler

  1. TV+ ağustos ayı içeriklerini paylaştı
  2. Teknolojik dönüşüm için geri sayım başladı
  3. Uzak Şehir'e ödül
  4. İstanbul Festivali’nde Semicenk ve Yıldız Tilbe sahne aldı
  5. Strategy Dergisi’nin 34’üncü sayısı okurlarla buluştu
  6. Haysiyet'ten ilk set ‘selfie’si
  7. 'Yapay Zeka Çağında Yönetişim ile Değer Yaratmak' kitabı yayımlandı
  8. Aspendos'ta 2 bin 400 yıllık güreşçi mezarı keşfedildi
  9. Sami Yusuf Hasbi Rabbi’yi Türkiye’de yeniden söyleyecek
  10. Tiësto, İstanbul Festivali’nde sahne aldı

© Copyright 2026

DHA