Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

‘Alışkanlıkların Gücü’ sesli kitap olarak dinleyici ile buluşuyor

Boyner Yayınları, Charles Duhigg’in çok satan kitabı ‘Alışkanlıkların Gücü’ sesli kitap olarak Storytel’de dinleyiciler ile buluşturuluyor. 

ABONE OL
Devran GÜNDÜZ/İSTANBUL, (DHA) -

Pulitzer Ödülü sahibi, The New York Times yazarlarından Charles Duhigg’in yıllardır çok satanlar listesinde yer alan ‘Alışkanlıkların Gücü’ adlı kitabı Boyner Yayınları aracılığıyla Storytel’de sesli kitap olarak da yerini aldı. Boyner Yayınları’nın ilk sesli kitabı Murat Turan Günay tarafından seslendirildi. 

“Özel ve İş Hayatımızda Alışkanlıklarımızın Ardında Ne Yatar?” sorusuna yanıt arayan Charles Duhigg, doğru alışkanlıkların insan hayatında ne kadar önemli bir rol oynadığını, alışkanlıkların kişileri, organizasyonları ve toplumları nasıl etkilediğini ve alışkanlıkların nasıl değiştirilebileceğini akıcı bir dille anlatıyor.  

Diğer Haberler

  1. Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden yeni gezi rotası
  2. Nimet’ten Simay’a sert sözler
  3. Alya, Mardin'e döndü
  4. Uzak Şehir bu akşam Kanal D’de
  5. 75 ilde sinema festivali; biletler 90 lira olacak
  6. Daha 17'de Aras, kardeşini buldu
  7. Daha 17'de Sıla'yı canlandıran Ezgi Dalgıç açıklamalarda bulundu
  8. İyilik Kültür Sanat Merkezi Beyoğlu’nda açıldı
  9. Charles-Joseph de Ligne’in ‘Lightscapes’ sergisi açıldı
  10. Edirne Gastronomi Festivali'nde 150 metre uzunluğunda peynir sofrası kuruldu

© Copyright 2026

DHA