Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Ayça Bingöl, Piyasa dizisinde gözü kara 'Ahsen' isimli bir gazeteciyi canlandırıyor

Kanal D'nin merakla beklenen yeni dizisi 'Piyasa' 22 Şubat Cumartesi günü ilk bölümüyle izleyiciyle buluşacak. Siyah ve beyazın griye dönüşme hikayesini anlatan 'Piyasa', medya, magazin ve dizi dünyasındaki aşk, ihanet ve güç mücadelesini ekrana getirecek. Uzun bir aranın ardından seyirciyle buluşacak olan Ayça Bingöl, gözü kara Ahsen adlı bir gazeteciyi canlandıracak. Bingöl'ün Ahsen karakteri şimdiden sosyal medyada konuşulmaya başlandı.

ABONE OL
İSTANBUL,(DHA)- 

‘SEYİRCİNİN İLGİSİNİ ÇEKECEK’

Ahsen karakterinin kendisini etkilediğini söyleyen Bingöl, diziyle ilgili duygularını paylaştı. "Bu projede çok sevdiğim arkadaşlarımla tekrar buluştum. Zuhal Olcay, AlpNavruz ve diğer genç arkadaşlar, yönetmenimiz Serdar Gözelekli de daha önce çalıştığım bir yönetmendi. O yüzden kendimi onlardan gibi hissettiğim bir süreçten geçiyorum. 'Piyasa'nın hikaye olarak da seyircinin ilgisini çekeceğini düşünüyorum" şeklinde konuştu.

‘AHSEN KADIN HAKLARI SAVUNUCUSU’

Ahsen rolünün kendisini heyecanlandırdığını belirten Bingöl, "Ahsen bağımsız gazeteci, köşe yazıları var. Kendisi internet üzerinden yayın yapıyor. Hem sektör anlamında haberler, hem magazin haberleri hem de gündem haberleriyle bu hikayenin merkezinde olacak. Ahsen kadın hakları savunucusu, Münevver'e (İlayda Alişan) kol kanat gerecek bir karakter ve kendi uğradığı birtakım haksızlıklar ve Münevver'in uğrayacağı haksızlıklara karşı dimdik duracak bir kadın. O güçlü olma hali ve hak savunuculuğu beni heyecanlandırdı."

'Piyasa' ilk bölümüyle 22 Şubat Cumartesi saat 20.00'de Kanal D'de izleyiciyle buluşacak.

Diğer Haberler

  1. Arka Sokaklar’da duygu yüklü sahil buluşması
  2. Güller ve Günahlar'ın 'Gizem'li güzeli
  3. Arka Sokaklar'ın fenomen ikilisi yine viral oldu
  4. ‘Dijital moda ve yapay zeka destekli tasarımlar 2026’da çok daha görünür olacak’
  5. Eşref Rüya ve Uzak Şehir trend oldu
  6. Bakan Ersoy: Taş Tepeler'deki buluntular, Neolitik Dönem çerçevesini genişletiyor
  7. Eşref Rüya, reytinglere ve sanal medyaya damga vurdu
  8. Türkiye, Kızıldeniz Film Festivali'nde stant kuracak
  9. Bakan Ersoy: Yurt dışına ihraç edilen dizileri destekleyeceğiz
  10. Eşref, Nisan’dan kuşkulanıyor

© Copyright 2025

DHA