Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Barış Manço, ölümünün 26'ncı yılında Ankara'da şarkılarıyla anıldı

Türk müziğinin efsane sanatçılarından Barış Manço, 26’ncı ölüm yıl dönümünde CSO Ada Ankara’da ‘Sedat Yüce ile Mançofonik Şarkılar’ konserinde şarkılarıyla anıldı.

ABONE OL
Samet ÖKSÜZ/ ANKARA, (DHA)-

Türk müziğinin efsane ismi Barış Manço, ölümünün 26’ncı yılında CSO Ada Ankara’da düzenlenen özel bir konserle anıldı.

Ziraat Bankası Ana Salon’da gerçekleştirilen konserde şef Anıl Edebale yönetimindeki senfonik orkestra sahne aldı.

Gecenin solistliğini ise güçlü yorumu ve sahne performansıyla Sedat Yüce üstlendi. ‘Sedat Yüce ile Mançofonik Şarkılar’ konserinde Barış Manço’nun hafızalara kazınmış eserlerini senfonik bir yaklaşımla yeniden yorumlanarak dinleyicilerin beğenisine sunuldu.

Gecede, Barış Manço’nun ‘Dönence’, ‘Unutamadım’, ‘Sarı Çizmeli Mehmet Ağa’ ve ‘Domates, biber patlıcan’ gibi unutulmaz şarkıları seslendirildi.

Eserler, senfonik düzenlemelerle dinleyiciye hem nostalji hem de yenilik duygusunu bir arada yaşattı.

Diğer Haberler

  1. Bakan Ersoy, 555'inci Yıl İnteraktif Müze’yi ziyaret etti
  2. Kanal D’den yeni sezona özel şarkı
  3. Cumhuriyet’e giden yolun şanlı hikayesi
  4. Uzak Şehir’in 3’üncü sezon afişi görücüye çıktı
  5. Kuralsız Sokaklar’da kültürden kültüre yolculuk
  6. Bolu'da Cumhuriyet Parkı'nın ilk etabı yıl sonuna kadar açılacak
  7. Tekirdağ'da 'Bağ Bozumu Şenliği' düzenlendi
  8. Uzak Şehir'in merak uyandıran ilk tanıtımı yayınlandı
  9. Zayn Sofuoğlu 'Mehmed: Fetihler Sultanı' kadrosunda
  10. Daha 17’nin kamera arkasından kareler paylaşıldı

© Copyright 2026

DHA