Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Bergüzar Korel Annem Ankara’da şarkı söyledi

Kanal D’nin sevilen dizisi Annem Ankara’da heyecan devam ediyor. Dizinin yeni bölümünde Bergüzar Korel’den sürpriz var. Korel, dizi için stüdyoya girdi. Çocuklarıyla ayakta kalma mücadelesi veren, sevgi dolu bir anne Zuhal’i canlandıran Korel’in duygusal tanıtımda söylediği Cem Adrian’dan ‘Ben Seni Çok Sevdim’ şarkısı, izleyicinin kalbine dokundu. Başarılı oyuncu performansıyla övgü topladı.

ABONE OL
İSTANBUL, (DHA)-

HASAN YİNE ÇIKMAZDA

Dizinin son bölümünde geçmişteki sırları açığa çıkan Hasan (Mehmet Günsür), Zuhal'e, (Bergüzar Korel) Güneş'in kendi kızı olduğunu itiraf etti. Yeni tanıtımda gerçeklerle yüzleşen Zuhal, “Sana üç evlat verdim. Sen bizi hiç sevmemişsin ki, ben seni çok sevdim Hasan” diyerek duygularını dile getirdi.

BİR ŞARKI BİN DUYGU

BKM imzalı izleyiciyi duygudan duyguya sürükleyen Annem Ankara’da ailesi ile büyük sırrı arasında bocalayan Hasan, “Bir çocuğumun daha benden nefret etmesini istemiyorum” diyerek Zuhal’e kendisini anlatmaya çalışır. O anlarda Bergüzar Korel’in sesinden ‘Ben seni Çok Sevdim’ şarkısı yankılanır.

Annem Ankara çarşamba saat 20.00’de Kanal D’de

 

 

Diğer Haberler

  1. BALMEK kursiyerlerinin el emeği ürünleri sergilendi
  2. Kenya'dan Türkiye'ye: Sizi yardımsever olarak biliyoruz
  3. 'Ne olursun dön Demir'
  4. DeFacto ve Afra Saraçoğlu'ndan yeni reklam kampanyası: 'Yeni Ne Var Bu Hafta?'
  5. Bakan Ersoy, ‘Gökküre’ sergisinin açılışını gerçekleştirdi
  6. Bakanlıktan dizi sektörü destek kriterlerine düzenleme
  7. 9'uncu Çelik ve Yaşam Heykel Yarışması’nda ödüller sahiplerini buldu
  8. Ankara'da 'Türkiye Yüzyılı’nda Kardeşlik Konseri' gerçekleştirildi
  9. Mimar Sinan'ın vasiyeti kapsamında Süleymaniye Camii’nde aşure dağıtıldı
  10. ‘Sınırların Ötesinde: Tanıklıklar’ fotoğraf sergisi ziyaretçilerle buluştu

© Copyright 2026

DHA