Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Berna Gencebay’ın ‘Romantizmin Altın Çağı’ sergisi 4 Ekim’de sanatseverlerle buluşacak

Berna Gencebay’ın ‘Romantizmin Altın Çağı’ başlıklı kişisel sergisi 4 Ekim’de açılıyor. 50 eserden oluşan sergi, 10 Ekim’e kadar İstanbul, Kadıköy’deki Luna Art Gallery’de ziyaret edilebilecek.

ABONE OL
İSTANBUL, (DHA)-

Berna Gencebay'ın ‘Romantizmin Altın Çağı | The Golden Age of Romantıcısm’ başlıklı kişisel sergisi, 4 Ekim’de açılacak. Mitoloji, denizcilik ve nostaljinin modern resim teknikleriyle harmanlandığı ve yaklaşık 50 eserin yer alacağı sergi, 10 Ekim tarihine kadar İstanbul, Kadıköy’deki Luna Art Gallery’de ziyaret edilebilecek.

‘HER ESER, GEÇMİŞİN ZARAFETİNİ BUGÜNÜN RUHUYLA BİRLEŞTİRİYOR’

Sergi hakkında konuşan Berna Gencebay, “Bu sergi yalnızca bir dönem hatırlatması değil. Romantizmin hâlâ yaşadığını göstermeyi amaçlıyorum. Tuvalime yansıttığım her eser, geçmişin zarafetini bugünün ruhuyla birleştiriyor” dedi.

Gencebay, “Sergi, yağlı boya, akrilik, rölyef ve farklı dokuların kullanıldığı özgün eserlerden oluşuyor. 1960’lı yılların masumiyet ve zarafetini günümüz estetiğiyle buluşturuyor. Sanatseverleri aşkın, duygunun ve estetiğin altın çağına yolculuğa davet ediyor” diye konuştu.

 

 

Diğer Haberler

  1. Bakan Ersoy: Kültürel mirasın korunmasında, tehdidi erken görmek ve önlemek zorundayız
  2. MESAM: Hak sahiplerine 450 milyon lira telif bedeli ödendi
  3. Susuz Yaz’ın okuma provasından eğlenceli anlar
  4. ABB’den Dünya Hayvanları Koruma Günü’ne özel etkinlik
  5. Haysiyet, Türkiye’yi gözyaşına boğdu
  6. TİKAV, 'Kuşaktan Kuşağa Konuşuyoruz’ projesiyle kırsaldaki kadınlarla buluştu
  7. Sinnada’dan Gastroafyon’a destek
  8. McDonald’s Türkiye’den, kahveseverlere ekim ayına özel kampanya
  9. Haysiyet bu akşam Kanal D’de
  10. Haysiyet'te Mehmet kararını verdi

© Copyright 2026

DHA