Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Beyaz'la Joker'de komedi şöleni

Ekranların sevilen yüzü Beyazıt Öztürk'ün sunumuyla Kanal D'de izleyiciyle buluşan Beyaz'la Joker, bu hafta yine dopdolu bir bölümle geliyor. Programın sürpriz konukları Türk komedisinin iki güçlü ismi İbrahim Büyükak ve Yasemin Sakallıoğlu olacak. Daha ilk dakikadan itibaren temposunu yükseltecek bölümde, kahkaha tufanı yaşanacak.

ABONE OL
DHA

REKABET VE TATLI ATIŞMALAR

Heyecan dolu yarışmada İbrahim Büyükak'ın hazır cevapları ve Yasemin Sakallıoğlu'nun doğaçlama çıkışları, Beyaz'ın esprileriyle birleşince ortaya tam anlamıyla bir komedi şöleni çıkacak. Alkışların susmayacağı gecede, izleyiciler ekran başında keyifli anlar yaşayacak.

ÖDÜL MEHMETÇİK VAKFI'NA BAĞIŞLANACAK

Gecenin en alkış toplayan anı ise finalde yaşanacak. Büyük bir heyecanla kazanılan ödül, anlamlı bir kararla Mehmetçik Vakfı'na bağışlanacak. Kahkahanın iyilikle buluştuğu bu özel anlarda stüdyoda duygusal anlar yaşanacak.

Erdi Yapım ve CB Yapım imzalı Beyaz'la Joker yeni bölümüyle 15 Şubat Pazar saat 20.00'de Kanal D'de.

Diğer Haberler

  1. Dr. İsmail Dut’un ‘İçindeki Sesi Sustur’ kitabı okuyucuyla buluştu
  2. Uzak Şehir'de aşk başkadır
  3. Berrak’ın ‘Kader’i Zeynep’in elinde
  4. Giselle sezona veda etti
  5. Uluslararası Kaçkar Turizm Fuarı'nın tanıtımı yapıldı
  6. Halit Akçatepe AKM'de özel bir geceyle anılacak
  7. Yaprak Sayar’ın ‘Zamansız’ albümü dijital platformlarda yayında
  8. Psikolojik bir sınav: The Traıtors Türkiye
  9. Bakan Ersoy: Kültür varlıkları bilimsel yöntemlerle korunuyor
  10. Abdullah Çatlı’nın hayatını anlatan ‘Çatlı’ filminin galası Yalova’da gerçekleştirildi

© Copyright 2026

DHA