Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Caz sanatçıları CRR’de aynı sahneyi paylaşacak

Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda 15 caz sanatçısı aynı sahneyi paylaşacak. 30 Nisan’da düzenlenecek ‘Dünya Caz Günü’nde Caz Yağmuru’ başlıklı konser saat 20.00’de başlayacak.

ABONE OL
İSTANBUL, (DHA) -

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Cemal Reşit Rey (CRR) Konser Salonu, 30 Nisan akşamı, caz dünyasından 15 ismi ağırlayacak. Konserde vokallerde Ece Göksu, Erdem Özkan, Eren Noyan, Evrim Özşuca, Sibel Köse ve Ülkü Aybala Sunat, orkestrada ise piyanoda Nilüfer Verdi, saksofonda Barış Ertürk, gitarda Eylül Biçer, kontrbasta Volkan Topakoğlu ve davulda Burak Cihangirli yer alacak.

ÜÇ GİTARLI SÜRPRİZ

Konserde ayrıca, uzun yıllar sahnelere çıkmayan Kamil Özler, Cem Nasuhoğlu ve Kamil Yılmaz'dan oluşan triosuyla, dinleyicilere üç gitarlı bir sürpriz sunacak. Gecenin sunuculuğunu, caza ilgisiyle bilinen sinema ve tiyatro sanatçısı Metin Belgin üstlenecek.

Diğer Haberler

  1. Esenler’de 11’inci Hamsi ve Horon Festivali gerçekleştirildi
  2. Boran, Cihan’ı uçurumdan aşağı yuvarlıyor
  3. Beyaz’la Joker’de 3 milyon akşamı
  4. Güller ve Günahlar’da yeni sorular
  5. Samar Deniz'den Pazar Gezmesi'ne özel Özcan Deniz itirafları
  6. Beyaz'la Joker'de 3 milyon sevinci
  7. 'Sedef'i anlamak kolay değil'
  8. Göbeklitepe ve Taş Tepeler'in 12 bin yıllık mirası, Berlin'de sergilenecek
  9. Arka Sokaklar depremi unutmadı
  10. İyilik Derneği, afetlere karşı müdahale kapasitesini artırdı

© Copyright 2026

DHA