Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

‘Çok eğlendik, çok keyifliydi’

Beyazıt Öztürk’ün sunduğu Kanal D’nin sevilen yarışması Beyaz’la Joker’e katılan Yasemin Sakallıoğlu ve İbrahim Büyükak, yarışma sonrası samimi açıklamalarda bulundu. İkili, program boyunca çok eğlendiklerini ve gerçekten zorlu bir yarışın içinde olduklarını dile getirdi.

ABONE OL
İSTANBUL, (DHA)-

‘BEYAZ’LA JOKER BİZİ HEYECANLANDIRDI’
Yasemin Sakallıoğlu, Beyaz’la Joker’de yer almanın kendisi için ayrı bir anlam taşıdığını belirterek, “Benim ünlülüğüm Beyaz Show’un bittiği döneme denk geldi” dedi. Beyazıt Öztürk ile aynı programda yarışmanın kendisini ayrıca heyecanlandırdığını ifade ederek, “Çok eğlendik, çok keyifliydi” diye konuştu.

‘SORULAR KOLAY SORULAR DEĞİLDİ’
Yarışmadaki soruların kolay olmadığını vurgulayan Sakallıoğlu, “Sorular kolay sorular değildi. Hiç öyle torpil falan yok. Ciddi anlamda yarıştık, zorlandık ve gerçekten o soruları bilmek istedik” ifadelerini kullandı.

‘ÇATIŞMALAR BAŞLADI AMA SONRA BİRLEŞTİK’
Programın en eğlenceli anları ise ikilinin zaman zaman yaşadığı fikir ayrılıkları oldu. Sakallıoğlu, “İbrahim’in cevaplarımı yanlış bulduğu anlar ve beni satışa çıkarmaya çalıştığı her an çok komikti” diyerek bu anları gülerek anlattı. İbrahim Büyükak ise rekabeti şu sözlerle özetledi: İki tane soru vardı zaten. Birinde ben farklı söyledim, Yasemin farklı söyledi. Orada çatışmalar başladı ama sonra yine birleştik.

HEM DOSTLUK HEM REKABET YAŞANDI
İkili, stüdyodaki heyecan ve rekabet ortamının işin rengini değiştirdiğini, ancak en önemlisinin çok keyif almaları olduğunu vurguladı. Kahkaha dolu gece, hem rekabeti hem de dostluğu bir arada yaşattı.

Erdi Yapım ve CB Yapım imzalı Beyaz’la Joker her pazar izleyiciyle buluşuyor.

Diğer Haberler

  1. TV+ ağustos ayı içeriklerini paylaştı
  2. Teknolojik dönüşüm için geri sayım başladı
  3. Uzak Şehir'e ödül
  4. İstanbul Festivali’nde Semicenk ve Yıldız Tilbe sahne aldı
  5. Strategy Dergisi’nin 34’üncü sayısı okurlarla buluştu
  6. Haysiyet'ten ilk set ‘selfie’si
  7. 'Yapay Zeka Çağında Yönetişim ile Değer Yaratmak' kitabı yayımlandı
  8. Aspendos'ta 2 bin 400 yıllık güreşçi mezarı keşfedildi
  9. Sami Yusuf Hasbi Rabbi’yi Türkiye’de yeniden söyleyecek
  10. Tiësto, İstanbul Festivali’nde sahne aldı

© Copyright 2026

DHA