Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Daha 17’nin gücü

Kanal D’nin dikkat çeken yapımı Daha 17, her bölümüyle izleyicileri etkilemeye devam ediyor. Dizide bu kez, müzisyen Özer Atik’in yıllar önce yazıp seslendirdiği 'Yok Böyle Bir Şey' adlı eser gündeme geldi. Şarkı müzik listelerinde zirveye yerleşti.

ABONE OL
İSTANBUL, (DHA)-

YILLAR ÖNCE YAZILAN ŞARKI YENİDEN ZİRVEDE

Daha 17’nin son bölümü izleyicilere duygu dolu anlar yaşattı. Teoman ve Deniz’in kavuşma sahnesine, Tolga Çevik'in Komedi Dükkanı, Arkadaşım Hoşgeldin ve Tolgshow programlarında piyanist olarak tanınan besteci ve müzisyen Özer Atik’in yıllar önce kaleme alıp seslendirdiği ‘Yok Böyle Bir Şey’ eseri damga vurdu. Dizideki sahneyle yeniden keşfedilen eser, kısa sürede geniş kitlelerin ilgisini çekti.

ÖZER ATİK’TEN DUYGULANDIRAN PAYLAŞIM

Şarkısının yıllar sonra yeniden gündeme gelmesinden büyük mutluluk duyan Özer Atik, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duygularını dile getirdi. Atik, ‘Yıllar önce yazdığım bir şarkının bugün yeniden bu kadar çok insana ulaşması, tarifsiz bir mutluluk. İnsan bir şarkı yaparken kimlerin hayatına dokunacağını, hangi duygulara eşlik edeceğini bilmiyor. Bazı şarkılar hiç eskimiyor. Sadece yeni hikâyelere karışıyor” ifadelerini kullandı.

DENİZ’İN OKUDUĞU ŞİİR DE GÖNÜLLERE DOKUNDU

Daha 17’nin izleyiciler üzerindeki etkisi müzikle de sınırlı kalmadı. Helin Elveren’in hayat verdiği Deniz’in seslendirdiği, Birhan Keskin’in ‘Eski Avluda’ adlı şiiri de büyük ilgi gördü. İzleyicileri gözyaşlarına boğan sahne, sosyal medyada çok sayıda etkileşim aldı.

İŞTE O ŞİİR;

Sen otursan, gitmemiş ki! olsan.

Ben sana bir eski Endülüs avlusu

İstersen serin bir Portofino getirsem.

Ya da Yedigöllerin yedisini birden.

Bir çiçek açtığında.

Bir eski avluda.

Diyor ki;

Her şey çok eksik ve neredeyse yok gibiyken.

Buldum buluşturdum kendime geldim.

Tek eksik sensin

Pastel Film imzalı Daha 17, yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00'de Kanal D'de.

Diğer Haberler

  1. Güller ve Günahlar’da kader ağlarını ördü
  2. ASELSAN Çocuk Şenliği, Adana’da çocuklarla buluştu
  3. Bakan Ersoy: Hedefimiz Türk dünyası sinemasının daha güçlü bir konuma ulaşması
  4. Adana'da, Türkiye Kültür Yolu Festivali başladı
  5. Hane sergisi Adana’da
  6. Güller Ve Günahlar’da hesaplaşma kapıda
  7. Yunus Emre Enstitüsü ile Güney Kore Müslüman Federasyonu arasında kültürel iş birliği protokolü imzalandı
  8. Tezhip Atölyesi’nin yeni durağı KKTC oldu
  9. Beyaz'la Joker bu akşam Kanal D'de
  10. İstanbul'da Samsun Tanıtım Günleri başladı

© Copyright 2026

DHA