Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Demet Özdemir İstiklal'de şarkı söyledi

Demet Özdemir son günlerdeki akıma katıldı ve İstiklal Caddesi'nde şarkı söyledi. O anlara tanıklık edenler hem şaşırdı hem de olanı biteni kaydetmek için birbiriyle yarıştı. Özdemir'in İstiklal için seçtiği eser Sertab Erener'in 'Rüya' şarkısı oldu.

ABONE OL
İSTANBUL, (DHA)-

Keman icra eden bir sokak sanatçısına eşlik ederek kendini notalara bırakıp bağıra çağıra 'Rüya' şarkısını söyleyen Demet Özdemir, hem şaşırttı hem eğlendirdi. Onun sesi İstiklal'in kalabalığını ikiye katladı. Meraklı gözler onu seyredip, müziğe hasret kulaklar onu dinledi.

RÜYA İLK SAHNESİNİ TAKSİM'DE YAPTI

Kanal D'nin merakla beklenen dizisi Eşref Rüya için geri sayım başladı. Başrol oyuncularından Demet Özdemir, dizide Nisan isimli bir müzisyene hayat veriyor. Dikkat çeken tanıtımlarda Özdemir'in İstiklal Caddesi'nde kalabalığın içinde şarkı söylediği sahneler çok konuşuldu. Özdemir performansıyla sosyal medyada binlerce yorum aldı. O sahnelerin devamı çarşamba akşamı Kanal D'de başlayacak olan Eşref Rüya dizisinde olacak.

 

Diğer Haberler

  1. Türk dünyası yayıncıları Ankara'da buluşacak
  2. İstanbul'un tarihi su yollarını belgeyen fotoğraf sergisi açıldı
  3. DHA Muhabiri Semih Ersözler'e, TFMD'den özel ödül
  4. Bakan Ersoy: Ziya Gökalp’ın fikirleri, gençlerimiz için pusula olabilir
  5. The Traitors Türkiye’nin lansmanı yapıldı
  6. Sanatçı Özlem Zerey’in kişisel sergisi ‘Kentsel Ağıt / Urban Lament’
  7. Dünya Tiyatro Günü'nde 19 ilde ücretsiz oyunlar sahnelenecek
  8. İngiliz R&B sanatçısı Craıg Davıd, İstanbul'a geliyor
  9. Bakan Ersoy, küratör Molinari'yi kabul etti
  10. Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kanal D’ye tebrik

© Copyright 2026

DHA