Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Duman konseriyle sona eren Alaçatı Ot Festivali'ne 1.3 milyon ziyaretçi

İzmir'in Çeşme ilçesinde, bu yıl 12'ncisi düzenlenen Alaçatı Ot Festivali'nin son gününde Duman Grubu sahne aldı. 4 gün süren festivalde, geçen yıl 1.1 milyon olan ziyaretçi sayısı bu yıl 1.3 milyona ulaştı.

ABONE OL
İZMİR, (DHA

Çeşme Belediyesi, bu yıl 12'ncisi düzenlenen milyonların katıldığı "Otların Rüzgarlı Öyküsü" Alaçatı Ot Festivali'nde Duman rüzgarı esti. Festival alanını dolduran Alaçatılılar Duman'ın seslendirdiği şarkılarla bahara 'merhaba' dedi.

Alaçatı Çamlıkuyu Meydanı'ndaki konserde, alanı dolduran kalabalık, Duman'ın 'Seni Kendime Sakladım', 'İçerim Ben Bu Akşam', 'Beni Yak' gibi sevilen şarkılarına bulundukları yerden eşlik etti. Duman Grubu üyeleri konserin sonunda tişört ve gitar penalarını seyircilere dağıttı. Bu sırada alanda izdiham yaşandı. 2 saat süren konserin sonunda izleyicilerin alanı boşaltmaması üzerine tekrar sahneye gelen grup, iki şarkı daha seslendirdi.

 

“DAYANIŞMAYLA YENİDEN DOĞUŞU GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ”

 Konser öncesinde sahneye gelen Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran, bu yıl festival temasını 'Yeniden Doğuş' olarak belirlediklerini vurgulayıp, "Yeniden Doğuşun Festivali Alaçatı Ot Festivali'nde sizlerle olmaktan çok mutluyum. Kalbimiz deprem bölgesinde, dayanışmayla yeniden doğuşu gerçekleştireceğiz. Siz gençlerimiz bizim dinamomuzsunuz" dedi.

 

Başkan Oran, ardından da İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'i sahneye davet etti. Alanı dolduran gençlere seslenen Başkan Soyer, alandaki 10 binlerce gence "Sizin için var gücümle ömrüm yettiğince mücadele edeceğim" diye konuştu.

 

Bu sene 1.3 milyon ziyaretçiyle Türkiye rekoru kıran ve Avrupa'da da ilk beşte yer alan 12'nci Alaçatı Ot Festivali, bugün sona erdi.




Diğer Haberler

  1. Arka Sokaklar’da duygu yüklü sahil buluşması
  2. Güller ve Günahlar'ın 'Gizem'li güzeli
  3. Arka Sokaklar'ın fenomen ikilisi yine viral oldu
  4. ‘Dijital moda ve yapay zeka destekli tasarımlar 2026’da çok daha görünür olacak’
  5. Eşref Rüya ve Uzak Şehir trend oldu
  6. Bakan Ersoy: Taş Tepeler'deki buluntular, Neolitik Dönem çerçevesini genişletiyor
  7. Eşref Rüya, reytinglere ve sanal medyaya damga vurdu
  8. Türkiye, Kızıldeniz Film Festivali'nde stant kuracak
  9. Bakan Ersoy: Yurt dışına ihraç edilen dizileri destekleyeceğiz
  10. Eşref, Nisan’dan kuşkulanıyor

© Copyright 2025

DHA