Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Emir Can İğrek, Akşehir Açık Hava Tiyatrosu’nda sahne aldı

Sanatçı Emir Can İğrek, 66’ıncı Uluslararası Nasreddin Hoca Şenliği kapsamında Akşehir Açık Hava Tiyatrosu’nda sahne aldı. Meydanı dolduran müzikseverler, sanatçının şarkılarına hep bir ağızdan eşlik etti.

ABONE OL
KONYA, (DHA)-

Konserin başlangıcında seyircileri “Bu ne güzel kalabalık. Hoş buldum Akşehir” sözleriyle selamlayan Emir Can İğrek, teşekkürlerini iletti. Konserin sponsorlarında Biopeks adına sahneye çıkan İsmet Kalkan, sanatçıya çiçek takdim ederek, “Herkese iyi eğlenceler diliyor, bu güzel geceye vesile olan Akşehir Belediye Başkanımız Dr. Ahmet Nuri Köksal’a ve bütün emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Emir Can İğrek ‘Can Dostum’ adlı şarkısını, Başkan Köksal’ın Ordu’da kaybettiği yakın bir dostuna ithaf etti.

Sanatçı konser sonunda misafirlere coşkulu bir müzik ve görsel şölenle veda etti. Son şarkıda ekip arkadaşlarını solo olarak tanıştıran İğrek, ardından alanı kaplayan konfetiler ile Açık Hava sahnesine veda etti. Coşku dolu alkışlarla sahneden uğurlanan Emircan İğrek, Akşehir’e yeniden gelme sözü verdi.

Diğer Haberler

  1. ‘Her Şeyden Önce Hiçbir Yerde’ 13 Aralık’ta seyirciyle buluşacak
  2. ‘Berrak sevmeyi bilmeyen, yaralı bir kadın’
  3. Arka Sokaklar’da duygu yüklü sahil buluşması
  4. Güller ve Günahlar'ın 'Gizem'li güzeli
  5. Arka Sokaklar'ın fenomen ikilisi yine viral oldu
  6. ‘Dijital moda ve yapay zeka destekli tasarımlar 2026’da çok daha görünür olacak’
  7. Eşref Rüya ve Uzak Şehir trend oldu
  8. Bakan Ersoy: Taş Tepeler'deki buluntular, Neolitik Dönem çerçevesini genişletiyor
  9. Eşref Rüya, reytinglere ve sanal medyaya damga vurdu
  10. Türkiye, Kızıldeniz Film Festivali'nde stant kuracak

© Copyright 2025

DHA