Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Emir Can İğrek, Akşehir Açık Hava Tiyatrosu’nda sahne aldı

Sanatçı Emir Can İğrek, 66’ıncı Uluslararası Nasreddin Hoca Şenliği kapsamında Akşehir Açık Hava Tiyatrosu’nda sahne aldı. Meydanı dolduran müzikseverler, sanatçının şarkılarına hep bir ağızdan eşlik etti.

ABONE OL
KONYA, (DHA)-

Konserin başlangıcında seyircileri “Bu ne güzel kalabalık. Hoş buldum Akşehir” sözleriyle selamlayan Emir Can İğrek, teşekkürlerini iletti. Konserin sponsorlarında Biopeks adına sahneye çıkan İsmet Kalkan, sanatçıya çiçek takdim ederek, “Herkese iyi eğlenceler diliyor, bu güzel geceye vesile olan Akşehir Belediye Başkanımız Dr. Ahmet Nuri Köksal’a ve bütün emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Emir Can İğrek ‘Can Dostum’ adlı şarkısını, Başkan Köksal’ın Ordu’da kaybettiği yakın bir dostuna ithaf etti.

Sanatçı konser sonunda misafirlere coşkulu bir müzik ve görsel şölenle veda etti. Son şarkıda ekip arkadaşlarını solo olarak tanıştıran İğrek, ardından alanı kaplayan konfetiler ile Açık Hava sahnesine veda etti. Coşku dolu alkışlarla sahneden uğurlanan Emircan İğrek, Akşehir’e yeniden gelme sözü verdi.

Diğer Haberler

  1. Uluslararası Kaçkar Turizm Fuarı'nın tanıtımı yapıldı
  2. Halit Akçatepe AKM'de özel bir geceyle anılacak
  3. Yaprak Sayar’ın ‘Zamansız’ albümü dijital platformlarda yayında
  4. Psikolojik bir sınav: The Traıtors Türkiye
  5. Bakan Ersoy: Kültür varlıkları bilimsel yöntemlerle korunuyor
  6. Abdullah Çatlı’nın hayatını anlatan ‘Çatlı’ filminin galası Yalova’da gerçekleştirildi
  7. El yazması eser, ait olduğu Etiyopya’ya iade edildi
  8. Alaçatı Ot Festivali 15'inci yılında dünyaya açılıyor
  9. Bakan Ersoy: Gökalp, 5 ayrı lehçede Türk dünyasına rehberlik edecek
  10. İstanbul Havalimanı’nda 37,7 metrelik heykelin açılışı yapıldı

© Copyright 2026

DHA