Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Enrique Iglesias, 3 Mayıs’ta Rixos Radamis Sharm El Sheikh’te

Grammy ödüllü Enrique Iglesias, 3 Mayıs'ta Rixos Radamis Sharm El Sheikh’te sahne alacak. Latin müziğin yıldızı, ilk kez Sharm El Sheikh’e gelerek, performansıyla izleyenlere unutulmaz bir gece yaşatacak.

ABONE OL
İSTANBUL, (DHA)-

Latin Billboard Ödülleri tarafından ‘Tüm Zamanların En İyi Latin Sanatçısı’ seçilen Enrique Iglesias, en sevilen şarkılarını Rixos Radamis Sharm El Sheikh’te müzikseverlerle buluşturacak. Sadece Rixos Radamis Sharm El Sheikh ve Rixos Premium Seagate misafirlerine özel olarak gerçekleşecek konser, Kızıldeniz’in manzarası eşliğinde, Rixos Radamis’in açık hava sahnesinde hayat bulacak.

‘KONSER, RİXOS’UN EĞLENCE DÜNYASINDAKİ ÖNCÜLÜĞÜNÜ BİR KEZ DAHA KANITLAYACAK’

Rixos Hotels Mısır CEO’su Erkan Yıldırım, konserle ilgili şu ifadeleri kullandı:

“Misafirlerimize sadece lüks bir konaklama sunmuyor, aynı zamanda dünyanın en iyi sanatçılarını ağırlayarak unutulmaz deneyimler yaşatıyoruz. Bu konser, Rixos’un eğlence dünyasındaki öncülüğünü bir kez daha kanıtlayacak.”

Diğer Haberler

  1. Aşk fırtınası Uzak Şehir’i sardı
  2. Zeynep ‘evet’ dedi, reytingler şahit oldu
  3. 'March of Love-Aşkın Yürüyüşü' etkinliği New York'ta sanatseverlerle buluştu
  4. 'Zeynep ve Serhat'ın aşkı organik'
  5. Necip Fazıl'ın eserinden sinemaya uyarlanan filme, uluslararası ödül
  6. Terminal Kadıköy'de en uzun geceye özel gün boyu etkinlik programı
  7. Yaşayan Miras Şölenleri, 2025 yılındaki yolculuğunu tamamladı
  8. Karslılar Kafkas gecesinde bir araya geldi
  9. Arka Sokaklar’da kaosun ortasında tatlı kavga
  10. Sinemasal Kültür Sanat Derneği ‘Kapadokya Bienali’ni duyurdu

© Copyright 2025

DHA