Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Epica, 28 Ekim’de 4'üncü kez İstanbul'da

Bu yıl kariyerlerinin 20'nci yılını kutlayan Hollandalı senfonik metal grubu Epica, 28 Ekim Cumartesi akşamı İstanbul’da sevenleriyle buluşacak.

ABONE OL
Gökhan HEBEPCİ - İSTANBUL, (DHA)

Türkiye'deki 4'üncü konserine KüçükÇiftlik Park'ta çıkacak olan Epica’nın biletleri bugün satışa çıkarıldı.

Geçtiğimiz yıl Haziran ayında yine KüçükÇiftlik Park’ta hafızalardan silinmeyen bir konsere imza atan Epica, 28 Ekim Cumartesi akşamı bir kez daha İstanbullu hayranlarıyla buluşacak.

2003 yılında gitarist ve vokalist Mark Jansen'ın After Forever adlı gruptan ayrılmasının ardından kurulan Epica, ilk albümü The Phantom Agony ile güçlü bir çıkış yakalayarak kısa sürede ününü Hollanda dışında da duyurdu. Epica, 2009 yılındaki Desing Your Universe albümü ile tüm dünya çapında zirveyi yakaladı. Bugün Simone Simons'un eşsiz vokalleriyle büyük beğeni toplamaya devam eden Epica, metal ve orkestrayı, koroyu ve oryantal enstrümanları bir araya getiren şarkıları ve iddialı sahne performanslarıyla dikkat çekiyor.

Diğer Haberler

  1. Arka Sokaklar’da duygu yüklü sahil buluşması
  2. Güller ve Günahlar'ın 'Gizem'li güzeli
  3. Arka Sokaklar'ın fenomen ikilisi yine viral oldu
  4. ‘Dijital moda ve yapay zeka destekli tasarımlar 2026’da çok daha görünür olacak’
  5. Eşref Rüya ve Uzak Şehir trend oldu
  6. Bakan Ersoy: Taş Tepeler'deki buluntular, Neolitik Dönem çerçevesini genişletiyor
  7. Eşref Rüya, reytinglere ve sanal medyaya damga vurdu
  8. Türkiye, Kızıldeniz Film Festivali'nde stant kuracak
  9. Bakan Ersoy: Yurt dışına ihraç edilen dizileri destekleyeceğiz
  10. Eşref, Nisan’dan kuşkulanıyor

© Copyright 2025

DHA