Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

fizy’de mart ayının ‘en’leri belli oldu  

Mart’ta fizy’de en fazla dinlenen içeriklerin başında Tarkan’ın ‘Geççek’, Mustafa Ceceli & Nigar Muharrem’in ‘Salıncak’, Burak Bulut, Ebru Yaşar ve Kurtuluş Kuş’un ‘İçime Ata Ata’, Edis’in ‘Arıyorum’, Burak Bulut, Mustafa Ceceli ve Kurtuluş Kuş’un ‘Leyla Mecnun’ şarkısı yer aldı.

ABONE OL
İSTANBUL, (DHA) -

 

En fazla dinlenenleri Sefo’nun ‘Bilmem mi?’, Semicenk’in ‘Düşer Aklıma’, Sura İskenderli’nin ‘Yok’, Uzi’nin ‘Paparazzi’ ve Ebru Gündeş ile Murat Boz’un ‘Sonsuza Dek’ parçaları takip etti. Mart’ta en çok dinlenen isim Müslüm Gürses olurken, en çok aratılan isim Bergen oldu. Bergen’in iki farklı şarkısı da en çok paylaşılanlar arasında yer aldı.


Dijital müzik platformu fizy, mart ayının ‘en’lerini açıkladı. Buna göre, fizy’de en fazla dinlenen ve beğenilen parçalar arasında Tarkan’ın ‘Geççek’, Mustafa Ceceli & Nigar Muharrem’in ‘Salıncak’, Burak Bulut, Ebru Yaşar ve Kurtuluş Kuş’un ‘İçime Ata Ata’, Edis’in ‘Arıyorum’, Burak Bulut, Mustafa Ceceli ve Kurtuluş Kuş’un ‘Leyla Mecnun’ şarkısının yanı sıra Sefo’nun ‘Bilmem mi?’, Semicenk’in ‘Düşer Aklıma’, Sura İskenderli’nin ‘Yok’, Uzi’nin ‘Paparazzi’ ve Ebru Gündeş ile Murat Boz’un ‘Sonsuza Dek’ parçaları yer aldı.


Mart ayında fizy’lilerin en çok paylaştığı şarkılar; Ebru Gündeş ve Murat Boz’un birlikte seslendirdiği ‘Sonsuza Dek’, Melek Mosso’nun ‘Yıllar Affetmez’, Bergen’in ‘Sen Affetsen’, Tarkan’ın ‘Geççek’, Ersay Üner’in ‘Duysun’, Gülşen’in ‘Sen Affetsen Ben Affetmem’, Uzi’nin ‘Arasan Da’, Gülşen’in ‘Lolipop’ Mustafa Ceceli ve Nigar Muharrem’in ‘Salıncak’ ve son olarak yine Bergen’in ‘Seni Kalbimden Kovdum’ adlı parçaları oldu.


EN FAZLA BERGEN ARANDI


Mart’ta en çok aratılan isim Bergen olurken; ardından Uzi, Ahmet Kaya, Tarkan, Sezen Aksu, Müslüm Gürses, Gülşen, Buray, Edis geldi.


Mart’ta fizy’de en fazla dinlenen isimlerde Müslüm Gürses ilk sırada yer aldı. Gürses’i Bergen, Tarkan, Gülşen, Uzi, Sezen Aksu, İbrahim Tatlıses, Ahmet Kaya, Sefo ve Ebru Gündeş takip etti.


EN ÇOK DİNLENEN LİSTELERDE ‘RAP’ YİNE ZİRVEDE


Mart ayında en çok dinlenen tür yine rap oldu. Rap’i sırasıyla ‘Pop’, ‘Yöresel’, ‘Oldies’, ‘Klasik’ ve ‘Arabesk’ takip etti.


Kullanıcıların tercihleriyle oluşan algoritma listeleri hariç, fizy editörlerinin titizlikle hazırladığı listelerde en çok tercih edilenler ise sırasıyla; ‘Yepyeni’, ‘fizy Pop’, ‘Günün Listesi’ ‘Rap Türkçe’, ‘En Yeniler (Yerli), ‘90’lara Dönüş’, ‘fizy Rap’, ‘Arkada Çalsın’, ‘Koş Koş Koş’, ‘En Yeniler (Yabancı)’ ve ‘Kardan Adam’ listeleri oldu.


Mart ayında fizy en çok İstanbul’da dinlendi. İstanbul’u sırasıyla Ankara, İzmir, Bursa, Adana, Konya, Kırıkkale, Diyarbakır ve Kahramanmaraş şehirleri takip etti.



 



 

Diğer Haberler

  1. Fazıl Say, 'Klasik Pazar' konserleri kapsamında Üsküdar’da sahne aldı
  2. ‘Bernarda Alba’nın Evi’ DasDas’ta tiyatroseverlerle buluştu
  3. BALMEK kursiyerlerinin el emeği ürünleri sergilendi
  4. Kenya'dan Türkiye'ye: Sizi yardımsever olarak biliyoruz
  5. 'Ne olursun dön Demir'
  6. DeFacto ve Afra Saraçoğlu'ndan yeni reklam kampanyası: 'Yeni Ne Var Bu Hafta?'
  7. Bakan Ersoy, ‘Gökküre’ sergisinin açılışını gerçekleştirdi
  8. Bakanlıktan dizi sektörü destek kriterlerine düzenleme
  9. 9'uncu Çelik ve Yaşam Heykel Yarışması’nda ödüller sahiplerini buldu
  10. Ankara'da 'Türkiye Yüzyılı’nda Kardeşlik Konseri' gerçekleştirildi

© Copyright 2026

DHA