Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Garanti BBVA Caz Sohbetleri’nin üçüncüsü 28 Mayıs’ta

31. İstanbul Caz Festivali kapsamında düzenlenecek Garanti BBVA Caz Sohbetleri, 28 Mayıs’ta düzenlenecek Türkiye’de Cazın Tarihini Yazan Kadınlar: Sibel Köse, Hülya Tunçağ, Füsun Levet söyleşisiyle sona eriyor.

ABONE OL
İSTANBUL, (DHA) -

28 Mayıs Salı günü saat 18.30’da Salt Beyoğlu Açık Sinema’da gerçekleşecek söyleşide caz müzisyeni Sibel Köse, müzik yazarı ve radyo yapımcısı Hülya Tunçağ ve müzik yazarı ve organizatör Füsun Levet Türkiye’de cazın tarihi üzerine bir sohbet gerçekleştirecek.

Garanti BBVA sponsorluğunda ve Bankanın kurucusu ve daimi destekçisi olduğu Salt’ın ev sahipliğinde düzenlenen söyleşilerde müzisyenler, müzik yazarları ve sektörün önde gelen isimleri Türkiye’de caz ve güncel müziğin gelişimi ve müzikte güncel meseleleri değerlendiriyor. Katılımın ücretsiz olduğu söyleşiyi izlemek isteyenlerin İKSV’nin web sitesinden kayıt yaptırması gerekiyor.

Diğer Haberler

  1. Alya’dan Cihan’a şok itiraf
  2. Beyaz'la Joker'de ilk 3 milyon TL sahibini buldu
  3. Zerrin'den Sevgililer Günü pozu
  4. ÖzdilekPark Winterfest 2026, KENZİ by Kenan Doğulu ile final yaptı
  5. Esenler’de 11’inci Hamsi ve Horon Festivali gerçekleştirildi
  6. Boran, Cihan’ı uçurumdan aşağı yuvarlıyor
  7. Beyaz’la Joker’de 3 milyon akşamı
  8. Güller ve Günahlar’da yeni sorular
  9. Samar Deniz'den Pazar Gezmesi'ne özel Özcan Deniz itirafları
  10. Beyaz'la Joker'de 3 milyon sevinci

© Copyright 2026

DHA