Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Güller ve Günahlar’da kader çıkmazı

Kanal D’nin sevilen dizisi Güller ve Günahlar, hikayesinde yeni bir evreye geçtiği bölümüyle yine soluksuz izlendi. Serhat ve Zeynep’in aşklarını ailelerine itiraf ettikleri bölümde, Berrak yine ikilinin üstüne kara bulut gibi çöktü. Berrak’ın, “Kader’in annesi olduğuma dair mahkemeye başvuruyorum” çıkışı tüm dengeleri altüst etti.

ABONE OL
İSTANBUL, (DHA)-

SERHAT’I YIKAN GERÇEK

Serhat’ın, Nejat Tecer’in babasının başka bir kadınla ilişkisinden olan kardeşi olduğunu öğrenmesi diziye damga vuran anlar arasında yer aldı. Ebru’nun baba evine, Azra’nın Cihan'a döndüğü anlarda ekranda adeta duygu fırtınası esti. Tibet cinayetini çözen Tülay’ın para koparma hamleleri ise gerilimi tırmandırdı.

CUMARTESİNİN BİRİNCİSİ

Ezber bozan senaryosuyla izleyicisini ekrana kilitleyen Güller ve Günahlar, tüm izleyici kategorilerinde cumartesi gecesini birinci tamamladı. Tüm Kişiler’de izlenme oranı 6,93, izlenme payı 19,52 olarak kayıtlara geçen dizi, AB’de 4,97 izlenme oranı ve 16,00 izlenme payı, 20+ABC1’de ise 6,08 izlenme oranı ve 17,57 izlenme payına ulaştı.

NGM imzalı Güller ve Günahlar, yeni bölümleriyle cumartesi akşamları Kanal D’de.

Diğer Haberler

  1. Uzak Şehir’in Cihan’ı GQ Türkiye'nin yeni sayısına kapak oldu
  2. Altın Portakal’ın Genç Başarı Ödülleri Cem Yiğit Üzümoğlu ve Leyla Smyrna Cabas’a
  3. Yıldız Holding’den Yapay Zeka Sanatları Müzesi’ne yatırım
  4. Prof. Dr. Mahmud Esad Coşan doğum gününde Elazığ'da anıldı
  5. Semicenk konserine gelenler sağanak yağmura rağmen alandan ayrılmadı
  6. Kerem Alışık’a ilk set gününde duygusal sürpriz
  7. Limak Filarmoni Orkestrası 22 Ağustos’ta Bodrum'da sanatseverlerle buluşacak
  8. İş Bankası Kültür Yayınları’nın Gaziantep kitabevi açıldı
  9. Bursa Gazeteciler Cemiyeti'nden DHA'ya 3 ödül
  10. Ayasofya'nın ibadete açılışının 6'ncı yılında ana kubbe restorasyonunda yeni dönem: Özgün doku korunacak

© Copyright 2026

DHA