Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

‘Güzel Aşklar Diyarı’nın son tanıtım filmi izleyenleri geçmişe götürdü

‘Güzel Aşklar Diyarı’nın yönetmen koltuğunda oturan Mahsun Kırmızıgül, Deniz ve Arhan’ın yakınlaştığı sahnede, 1990’lı yıllara damgasını vuran eseri ‘Ağlama Sen’e yer verdi. Dinleyenleri hüzünlü bir yolculuğa çıkartan şarkı, aşkının peşinden denizi ve boğazı olmayan Kapadokya’ya gelen Deniz’in direnişine ve mücadelesine umut oldu.

ABONE OL
İSTANBUL,(DHA)- 

Güzel Aşklar Diyarı’nın 4’üncü bölümü için hazırlanan son tanıtım filmi izleyenleri geçmişe götürdü. Geçtiğimiz bölüme boşanmaları ile damga vuran Deniz ve Arhan’ın yeniden bir araya geldiği fragmanda Arhan, pişmanlığını ifade ederek Deniz’den özür diliyor.

BİZDEN VAZGEÇME

Arhan’ın, “Deniz ben çok pişmanım. Çok seviyorum seni. Senin için her şeyi yapmaya hazırım. Yeter ki gitme. Yeter ki vazgeçme bizden. Lütfen bana bir şans daha ver” sözleri Deniz’in kafasını karıştırırken Mahsun Kırmızıgül’ün ‘Ağlama Sen’ şarkısı duyuluyor.

SOSYAL MEDYADA DA GÜNDEM OLDU

Tanıtım filminde, Burak Berkay Akgül (Arhan) ve Özgü Kaya’nın (Deniz) oyunculuk performansları sosyal medyada da gündem oldu. Çok sayıda olumlu yorum ile beğeni alan tanıtımda geçen duygu yüklü sahnelerin hikayesi dizinin yeni bölümünde seyirci ile buluşacak.

MAHSUN KIRMIZIGÜL İMZALI

Yönetmenliğini Mahsun Kırmızıgül’ün yaptığı Güzel Aşklar Diyarı’nın yapımcılığını ise Fatih Aksoy üstleniyor. Senaryosunu Özlem İnci Hekimoğlu ve Nil Güleç Ünsal’ın kaleme aldığı dizide Halil Ergün, Özgü Kaya, Burak Berkay Akgül, Meltem Cumbul, Melis Birkan, Ege Kökenli, Özgür Emre Yıldırım, Ekin Aksoy, Berkan Şal, Ali Başar, İbrahim Dizlek, Miray Akay, Yankı Ayhan, Yunus Narin, Ersel Şibil, Mustafa Arda Işık, Işıltı Su Alyanak, Lidya Atlik gibi isimler rol alıyor.

HER PAZARTESİ KANAL D’DE

Güzel Aşklar Diyarı, yeni bölümleri ile her pazartesi akşamı Kanal D’de olacak.

Diğer Haberler

  1. Sihirli Annem oyuncuları seyirciyle buluştu
  2. Hepsiburada, 7'inci Mardin Bienali'nde çocukları ve gençleri sanatla buluşturuyor
  3. ‘bizz@kampüs’ yarışmasında ödüller sahibini buldu
  4. 17'nci Uluslararası İstanbul Opera ve Bale Festivali: 'İstanbul'un iki yakasından dünyaya sanat çağrısı yapıyoruz'
  5. Sivas'taki Çifte Minareli Medrese'de kapsamlı restorasyon başlıyor
  6. Hülya Koçyiğit’in 50 yıllık anısı Sivas’ta yeniden canlandı
  7. Chelsea’nin üç futbolcusu bu sefer ‘Menemen’ için mutfakta
  8. Sivas Uluslararası Film Festivali ödül töreniyle sona erdi
  9. İbn Haldun Akademi kapanış ve ödül töreni gerçekleştirildi
  10. Kayseri’de ‘Bir Adam Yaratmak’ filminin galası yapıldı

© Copyright 2026

DHA