Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Hayata renk katan ekleriyle Hürriyet, gastronomi dünyasının nabzını tutacak

Türkiye’nin en ünlü ve en iyi şefleriyle gastronomi yazarları Hürriyet Lezzetli Hayat’ta bir araya geliyor. Türkiye’den ve dünyadan klasik ve modern tarifler, yemek kültürü üzerine yazılar, unutulmaya yüz tutmuş yöresel yemekler, ağız sulandıracak öneriler, en iyi ve en yeni restoranlar ile gastronomi dünyasına ait her şey Lezzetli Hayat’ta olacak.

ABONE OL
İSTANBUL, (DHA)

Hürriyet Hafta Sonu Ekleri ekibinin çıkardığı, Ebru Erke’nin danışmanlığını yaptığı haftalık yemek gazetesinde Vedat Milor gibi ünlü gastronomi yazarları, Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Didem Şenol gibi sevilen şefler yazılarıyla yer alacak. Hürriyet yemek yazarı Sahrap Soysal da Türkiye'nin her yöresinden tariflerle Lezzetli Hayat’ta olacak.

ÖZEL İPUÇLARI VE TARİFLER

Dr. Ayça Kaya ve beslenme uzmanı Berrin Yiğit hem sağlıklı hem de iştah kabartan önerilerini Hürriyet okurlarıyla paylaşacak. Vegan beslenenlere özel ipuçları ve tarifler, gastronomi bilgimizi gözden geçireceğimiz testler ve alışveriş önerileriyle birlikte yeme-içme dünyasına ait her şey Lezzetli Hayat’ta olacak. Lezzetli Hayat bugün ve her cumartesi Hürriyet’in ekleri arasında yer alacak.

Diğer Haberler

  1. Karslılar Kafkas gecesinde bir araya geldi
  2. Arka Sokaklar’da kaosun ortasında tatlı kavga
  3. Sinemasal Kültür Sanat Derneği ‘Kapadokya Bienali’ni duyurdu
  4. ‘Trabzon Film Festivali’nde 38 film yarışacak, ‘Altın Taka’ ödülleri verilecek
  5. 'Arka Sokaklar Türkiye'nin en başarılı dizisi'
  6. 'Türk Dünyası Turizm Başkenti' anahtarı, Ankara'ya devredildi
  7. 17 Aralık'ta sinema gişesinde 219 bin 914 bilet satıldı
  8. Eşref Rüya, tüm izleyici kategorilerinde birinci oldu
  9. İbrahim Safi'nin sanat mirası 40 yıl sonra Fatih'teki sergide sanatseverlerle buluştu
  10. Boubon kökenli bronz heykel, Anadolu Medeniyetleri Müzesi'ne teslim edildi

© Copyright 2025

DHA