Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Hazırlıklara başlandı: Külliye’de iftar yayını

İslam aleminin büyük heyecanla beklediği Ramazan-ı Şerif’in huzur ve bereketi, bu yıl ekranlara taşınıyor. Kanal D, iftar saatlerinin manevi atmosferini ‘Bir Ramazan Akşamı’ programıyla izleyiciyle buluşturmaya hazırlanıyor.

ABONE OL
İSTANBUL, (DHA)-

CAM STÜDYO KURULUYOR
‘Bir Ramazan Akşamı’ için Cumhurbaşkanlığı Külliyesi yerleşkesinde bulunan Beştepe Millet Camii avlusuna özel bir cam stüdyo kuruluyor. Ramazana özel tasarlanan bu nostaljik cam stüdyo; kuzine sobası, çaydanlığı, tüplü televizyonu ve kitaplığıyla izleyicilere sıcak bir ev ortamı sunacak. Böylece hem caminin doğal atmosferi hem de geçmişi hatırlatan samimi bir dekor bir arada olacak.




ÖZEL KONU VE KONUKLAR
Canlı yayın, Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayacak. Program boyunca kültür ve sanat dünyasından konuklar, din adamları, akademisyenler ve sivil toplum temsilcileri ramazanın anlam ve önemine dair sohbetler gerçekleştirecek.

TARİHİ CAMİLERE BAĞLANTILAR
Yayın sırasında, ramazan ruhunun yaşatıldığı hem Türkiye hem de dünyadaki önemli merkezlerden canlı bağlantılar yapılacak; iftar coşkusu ekranlara taşınacak. Ayrıca Külliye’de düzenlenen ‘Külliye’de Ramazan’ etkinliklerinden de kesitler paylaşılacak.

RAMAZAN BOYUNCA HER GÜN KANAL D’DE
‘Bir Ramazan Akşamı’, 19 Şubat’tan itibaren ramazan boyunca her gün saat 18.00’de canlı yayınla Kanal D ekranlarında olacak.

Ramazan ruhunun yaşatıldığı hem Türkiye hem de dünyadaki önemli merkezlerinden canlı bağlantılar yapılacak.

Diğer Haberler

  1. Uzak Şehir’de 3'üncü sezon heyecanı: Alya ve Cihan’dan ilk kareler
  2. Daha 17 oyuncuları Radyo D yayınına konuk olacak
  3. Bakan Ersoy: Ankara'nın 2 bin 800 yıllık Frig mirasında yeni bir sayfa açıyoruz
  4. Hatay’ın 5 lezzeti daha tescillendi; sayı 75’e çıktı
  5. Daha 17 oyuncuları Radyo D canlı yayınında
  6. Sıfır Atık Sanat Yarışması Ödülleri sahiplerini buldu: ‘Atığın Hikayesi’ Sergisi ziyarete açıldı
  7. Orta Asya’dan saray mutfağına uzanan tarifler günümüze uyarlanıyor
  8. Aspendos Festival Perdesi 33'üncü kez açılıyor
  9. 'Haldun Taner Öykü Ödülü' yarışması yılın öykücüsünü seçiyor
  10. 485 bin yazma ve nadir matbu eseri dijital ortamda

© Copyright 2026

DHA