Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Hazırlıklara başlandı: Külliye’de iftar yayını

İslam aleminin büyük heyecanla beklediği Ramazan-ı Şerif’in huzur ve bereketi, bu yıl ekranlara taşınıyor. Kanal D, iftar saatlerinin manevi atmosferini ‘Bir Ramazan Akşamı’ programıyla izleyiciyle buluşturmaya hazırlanıyor.

ABONE OL
İSTANBUL, (DHA)-

CAM STÜDYO KURULUYOR
‘Bir Ramazan Akşamı’ için Cumhurbaşkanlığı Külliyesi yerleşkesinde bulunan Beştepe Millet Camii avlusuna özel bir cam stüdyo kuruluyor. Ramazana özel tasarlanan bu nostaljik cam stüdyo; kuzine sobası, çaydanlığı, tüplü televizyonu ve kitaplığıyla izleyicilere sıcak bir ev ortamı sunacak. Böylece hem caminin doğal atmosferi hem de geçmişi hatırlatan samimi bir dekor bir arada olacak.




ÖZEL KONU VE KONUKLAR
Canlı yayın, Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayacak. Program boyunca kültür ve sanat dünyasından konuklar, din adamları, akademisyenler ve sivil toplum temsilcileri ramazanın anlam ve önemine dair sohbetler gerçekleştirecek.

TARİHİ CAMİLERE BAĞLANTILAR
Yayın sırasında, ramazan ruhunun yaşatıldığı hem Türkiye hem de dünyadaki önemli merkezlerden canlı bağlantılar yapılacak; iftar coşkusu ekranlara taşınacak. Ayrıca Külliye’de düzenlenen ‘Külliye’de Ramazan’ etkinliklerinden de kesitler paylaşılacak.

RAMAZAN BOYUNCA HER GÜN KANAL D’DE
‘Bir Ramazan Akşamı’, 19 Şubat’tan itibaren ramazan boyunca her gün saat 18.00’de canlı yayınla Kanal D ekranlarında olacak.

Ramazan ruhunun yaşatıldığı hem Türkiye hem de dünyadaki önemli merkezlerinden canlı bağlantılar yapılacak.

Diğer Haberler

  1. Bir aile hikayesi ‘Daha On Yedi’ sete çıktı
  2. Uluslararası Adana Portakal Çiçeği Karnavalı'nın korteji, renkli görüntülere sahne oldu
  3. Kahramanmaraş’ın kültürü ve yöresel lezzetleri İstanbul’a geliyor
  4. Kazak müzik grubu Alatau Serileri, yeni albümünün lansmanını Bağcılar'da yaptı
  5. Bakan Ersoy: Yayıncılık sektörüne sağlanan destek 318 milyon TL'yi aştı
  6. Ali’nin zorlu sorgu süreci
  7. ‘Rus Düşünce Tarihinde Balkanlar’ kitabı okurlarla buluştu
  8. Giray Altınok’un ışıltılı sınavı
  9. Güller ve Günahlar’da sessiz bir çığlık
  10. Eşref’in Nisan’ı kışa döndü

© Copyright 2026

DHA