Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

İskoç grup Mogwai, İstanbul'da konser verecek

İskoç post-rock grubu Mogwai, 11 Ekim Cumartesi akşamı İstanbul Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu'nda sevenleriyle buluşacak.

ABONE OL
İSTANBUL, (DHA)

2025’in başında 'The Bad Fire' isimli albümünü yayınlayan grup, İstanbul konserinde yeni albümden parçalar ve geçmiş albümlerinden seçilen eserler seslendirilecek.

1995 yılında Glasgow’da kurulan Mogwai, Stuart Braithwaite (gitar, vokal), Barry Burns (gitar, piyano, synthesizer, vokal), Dominic Aitchison (bas gitar) ve Martin Bulloch’tan (davul) oluşuyor. 1997’den bu yana 10 stüdyo albümüyle post-rock sahnesinin en etkileyici gruplarından biri haline gelen Mogwai, 2021’de yayımladıkları 'As The Love Continues' albümü ile önemli bir dönüm noktası yaşadı. İngiltere Resmi Albüm Listesi’nde 1 numaraya yükselen albüm, aynı zamanda Mercury Ödülü’ne aday gösterildi ve İskoçya’da Yılın Albümü Ödülü’nü kazandı.

Diğer Haberler

  1. Kadir'in romantik sürprizi Çiğdem'i kızdırdı
  2. Rock grubu The Black Keys ilk kez Türkiye'ye geliyor
  3. 'Seviyorsan Git Söyle'
  4. ‘Göbeklitepe ve Taş Tepeler’i dünyaya duyurmak birinci vazifemizdir’
  5. Umut Kurt, İnci Taneleri’ne katıldı
  6. TV+’tan Kerem Bürsinli yeni reklam filmi
  7. Şubatta perde sanat için açıldı
  8. Ahmet Ertuğ’un fotoğraf sergisi Trendyol Sanat desteğiyle Venedik’te
  9. Eşref Rüya'nın kara meleği
  10. Siz hepiniz Eşref Tek

© Copyright 2026

DHA