Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Jennifer Lopez, dünya turnesine Sharm El Sheikh’te başlıyor

Jennifer Lopez, ‘All Night: Live in 2025’ dünya turnesinin açılışını 4 Temmuz gecesi Mısır’da bulunan Rixos Radamis Sharm El Sheikh’te gerçekleştirecek.

ABONE OL
İSTANBUL, (DHA)-

Jennifer Lopez, ‘All Night: Live in 2025’ isimli dünya turnesinin açılışını 4 Temmuz gecesi gerçekleştirecek. Konser Mısır’da bulunan zincir oteller grubu Rixos Radamis Sharm El Sheikh’te düzenlenecek. Rixos Radamis Sharm El Sheikh, Rixos Premium Seagate, Rixos Sharm El Sheikh ve Club Prive by Rixos Sharm El Sheikh’te konaklayacak misafirler 28 Nisan ve sonrasında rezervasyon yaptıkları takdirde konsere ücretsiz olarak katılabilecekler.

‘RİXOS OLARAK MISIR’A YENİ BİR VİZYON KATIYORUZ’

Zincir oteller grubu olarak 25’inci yılına girdiklerini belirten Rixos Mısır Otelleri CEO’su Erkan Yıldırım, “Bu özel dönemi sadece anmakla kalmıyor; vizyonumuzu uluslararası arenada yeniden konumlandıracak adımlarla kutluyoruz. Jennifer Lopez gibi küresel bir ikonun dünya turnesine Rixos Radamis Sharm El Sheikh’in başlaması sadece Rixos markası için değil, aynı zamanda Mısır turizmi için de tarihi bir gelişme. Bu konserle birlikte hem konaklama hem de etkinlik deneyimini yeniden tanımlıyoruz. Rixos Radamis Sharm El Sheikh, Sharm El Sheikh’in yalnızca bir tatil destinasyonu olmanın ötesine geçmesini sağlıyor. Konumu, kapasitesi ve sunduğu ayrıcalıklı hizmetlerle bölgeyi bir cazibe merkezi haline getiriyor. Misafirlerimize yalnızca lüks bir tatil değil; kültür eğlence ve dünya çapında yıldızlarla buluşma deneyimi sunuyoruz. Rixos Radamis Sharm El Sheikh ile Mısır'da oyunun kurallarını değiştiriyor, destinasyon turizminin geleceğini yeniden yazıyoruz. Bu konser, Rixos’ sadece bir otel zinciri değil; küresel eğlence ve yaşam tarzı markası olduğunun en güçlü kanıtıdır. 25’inci yılımızda böylesine büyük bir başlangıç yapmak gurur verici. Misafirlerimizi bu benzersiz deneyimin parçası olmaya davet ediyoruz” dedi.

Diğer Haberler

  1. Arka Sokaklar’da duygu yüklü sahil buluşması
  2. Güller ve Günahlar'ın 'Gizem'li güzeli
  3. Arka Sokaklar'ın fenomen ikilisi yine viral oldu
  4. ‘Dijital moda ve yapay zeka destekli tasarımlar 2026’da çok daha görünür olacak’
  5. Eşref Rüya ve Uzak Şehir trend oldu
  6. Bakan Ersoy: Taş Tepeler'deki buluntular, Neolitik Dönem çerçevesini genişletiyor
  7. Eşref Rüya, reytinglere ve sanal medyaya damga vurdu
  8. Türkiye, Kızıldeniz Film Festivali'nde stant kuracak
  9. Bakan Ersoy: Yurt dışına ihraç edilen dizileri destekleyeceğiz
  10. Eşref, Nisan’dan kuşkulanıyor

© Copyright 2025

DHA