Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Kadıköy’de Uluslararası Yunan Dans Festivali düzenlendi

Kadıköy’de, bu yıl ilk kez Uluslararası Yunan Dans Festivali düzenlendi. İstanbul Yelken Kulübü’nün ev sahipliğinde gerçekleşen festivalde dansçılar, izleyiciyle buluştu.

ABONE OL
Mert ORDU/İSTANBUL, (DHA)-

Kadıköy'de 1. Uluslararası Yunan Dans Festivali düzenlendi. İstanbul Yelken Kulübü'nün ev sahipliğinde bu yıl ilki düzenlenen festivale, Yunanistan'ın İstanbul Başkonsolosu Konstantinos Koutras ile çok sayıda davetli katıldı.

Festival kapsamında Türkiye'ye gelen Yunan dansçılar, Yunanistan’a özgü halk dansları ile izleyicinin karşısına çıkarken, etkinlikte geleneksel müzik gösterileri ve dans figürleri sahnelendi. Festival, Türkiye ile Yunanistan arasında kültürel diyaloğu ve dostluğu güçlendirmeyi amaçlıyor.

Etkinliğin her yıl geleneksel olarak düzenlenmesi planlanıyor. Gecenin devamında ise Birol Süren, Özden ve Grup Turkiko, canlı Yunan müziği performanslarıyla sahne aldı.

Diğer Haberler

  1. Demirören Medya Tv Grup Başkanı Murat Yancı, Hande Fırat’a konuştu
  2. Yıldız Holding ‘Gök Kubbe’ sergisine ev sahipliği yapıyor
  3. Shaggy ve Wiz Khalifa İstanbul'a geliyor
  4. Bakan Ersoy: Türkçe, tarihle yaşıt medeniyet yürüyüşünün sesidir
  5. 72’nci Sait Faik Abasıyanık Hikâye Armağanı’nda yılın öykü kitapları belli oldu
  6. Demet Özdemir Cannes kırmızı halısında Trendyolmilla tasarımıyla yer alacak
  7. Ücretsiz girişli halk plajı sayısı 23'e yükseliyor
  8. Sihirli Annem’e festival gibi gala
  9. Uluslararası İslam Kültür ve Medeniyeti Sempozyumu tamamlandı
  10. Depremzede kadınlar, Antalya'da şeflerle buluştu

© Copyright 2026

DHA