Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Kadir Yanık'ın dansı sanal medyayı salladı

Kanal D'nin fenomen dizisi Eşref Rüya'nın son bölümündeki sürpriz sahne, sanal medyanın gündemine oturdu. Görkem Sevindik'in hayat verdiği Kadir Yanık karakterinin enerjik dans performansı, kısa sürede viral oldu.

ABONE OL
İSTANBUL, (DHA) - 

Eşref Rüya'nın son bölümünde Görkem Sevindik'in canlandırdığı Kadir Yanık'ın viral olan dans sahnesi sanal medyayı salladı. Sahnenin etkisini artıran en önemli detaylardan biri de Sevindik'in doğal ve güçlü oyunculuğu oldu. Sevindik'in sahnedeki tepkileri, duygusal geçişleri ve eğlenceli performansı izleyicilerden tam not aldı.

RAGGA OKTAY: LİSTELERE GİRERKEN BEN

Viral dansın fon müziği, Ragga Oktay'ın 2015'te çıkan 'Yeniden' şarkısı oldu. Şarkının dizide kullanılmasının ardından YouTube dinlenmesi 30 milyona yaklaştı. Ragga Oktay da Instagram hesabından sahneyi 'Listelere girerken ben' notuyla paylaşarak akıma destek verdi.

'KADİR YANIK DANSI' REKOR KIRDI

Sahnenin yayınlanmasıyla sosyal medya kullanıcıları da harekete geçti. TikTok ve Instagram'da #KadirYanıkDansChallenge etiketiyle binlerce video paylaşıldı ve akım kısa sürede trend listelerinin zirvesine yerleşti. Belediye işçilerinden ev hanımlarına, mutfaktaki aşçılardan otobüsteki yolculara kadar her kesimden insanın katıldığı akım sayesinde 'Kadir Baba' karakteri, sevgiyle benimsendi.

Tims&B imzalı Eşref Rüya, sürprizlerle dolu yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek.

  

 

Diğer Haberler

  1. Teknolojik dönüşüm için geri sayım başladı
  2. Uzak Şehir'e ödül
  3. İstanbul Festivali’nde Semicenk ve Yıldız Tilbe sahne aldı
  4. Strategy Dergisi’nin 34’üncü sayısı okurlarla buluştu
  5. Haysiyet'ten ilk set ‘selfie’si
  6. 'Yapay Zeka Çağında Yönetişim ile Değer Yaratmak' kitabı yayımlandı
  7. Aspendos'ta 2 bin 400 yıllık güreşçi mezarı keşfedildi
  8. Sami Yusuf Hasbi Rabbi’yi Türkiye’de yeniden söyleyecek
  9. Tiësto, İstanbul Festivali’nde sahne aldı
  10. 'Carmina Burana' balesi, Bodrum'da tarihi kalede sahnelendi

© Copyright 2026

DHA