Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Kağıthane’de çocuk festivali düzenlenecek

Kağıthane Belediyesi tarafından 17-26 Ocak tarihleri arasında çocuklar için bir festival düzenlenecek. Hasbahçe Etkinlik Alanı’nda gerçekleşecek programlarla çocuklara keyif dolu anlar yaşatılacak.

ABONE OL
İSTANBUL, (DHA)- 

Festivalde sahne gösterileri, maskot karakterler, yüz ve kum boyama atölyeleri, karikatür atölyeleri, şişme oyun grupları ve daha birçok aktivite düzenlenecek.

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin festivale ilişkin, “Çocuklarımız bizim geleceğimiz. Onların mutluluğu, bizim en büyük motivasyon kaynağımız. Kâğıthane Belediyesi olarak çocuklarımızın hem eğlenebileceği hem de farklı beceriler geliştirebileceği etkinlikler düzenlemeye devam ediyoruz. Bu yıl, İstanbul’un en büyük çocuk festivalini organize ediyoruz. Tüm çocuklarımızı ve ailelerini Hasbahçe Etkinlik Alanı’na bekliyoruz. Birlikte çok güzel anılar biriktireceğiz” dedi.

Diğer Haberler

  1. Yönetmenden genç yıldızlara kalpten replik
  2. Serhat gerçeği öğrenecek mi
  3. Mardin Kültür Yolu Festivali başladı
  4. Demirören Yayınları’ndan Mimar Sinan’ın eserlerini bir araya getiren kitap
  5. ‘Serhat abi beni kizi gibi sevecek’
  6. Trendyolmilla, 'Sonbahar- Kış Sezonu'nu New York’ta gerçekleştirilen çekimlerle tanıttı
  7. Beyaz’la Joker akşamı
  8. Hattat Mehmet Özçay, Mushaf-ı Şerif'in el yazması aslını TÜYEK'e bağışladı
  9. İş Sanat ve Arkas Sanat’tan iki önemli sergi
  10. Pembe Top’u Cemre attı

© Copyright 2026

DHA