Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Kuralsız Sokaklar’a izleyiciden tam not

Kanal D’nin Türk televizyonlarında bir ilk olan yeni formatı ‘Kuralsız Sokaklar’, ekran yolculuğuna hızlı başladı. İzleyenleri dünyanın en tekinsiz sokaklarında ezber bozan bir yolculuğa çıkaran program, ilk bölümüyle hem reytinglerde hem de sosyal medyada ses getirdi.

ABONE OL
İSTANBUL, (DHA)-

ÖLÜMLE BURUN BURUNA YOLCULUK

Mert Öztürk’ün sunumuyla yayınlanan Kuralsız Sokaklar, ilk bölümde izleyicileri önce Güney Asya’da Bangladeş’e, ardından Güney Amerika’da Brezilya’ya götürdü. Bangladeş’in başkenti Dakka’da, ölümle burun buruna gerçekleşen tren yolculuğu nefes kesti. Trafiğin çileye dönüştüğü şehrin simgelerinden otobüsle yapılan kısa seyahat ise hem Mert Öztürk hem de ekran karşısındakiler için sıra dışı bir deneyime dönüştü.

İLK KEZ YAYINLANAN GÖRÜNTÜLER

Kuralsız Sokaklar’da, Latin Amerika ülkesi Brezilya’nın Sao Paulo şehrinin arka sokakları adeta tüyleri diken diken etti. Çetelerden izin alınmadan girilemeyen Paraisópolis favelasında (gecekondu) izleyiciler ilk kez tanık oldukları görüntüler karşısında büyük şaşkınlık yaşadı. 'Daha kaç kişinin ölmesi lazım, bu hayatın bitmesi için' yazılı duvarlar arasındaki keşfin her anı gerilim dolu dakikalara sahne oldu.

Mert Öztürk’ün sunduğu ‘Kuralsız Sokaklar’, ikinci bölümüyle 29 Haziran Pazar saat 20.00’de Kanal D’de.

Diğer Haberler

  1. DeFacto ve Afra Saraçoğlu'ndan yeni reklam kampanyası: 'Yeni Ne Var Bu Hafta?'
  2. Bakan Ersoy, ‘Gökküre’ sergisinin açılışını gerçekleştirdi
  3. Bakanlıktan dizi sektörü destek kriterlerine düzenleme
  4. 9'uncu Çelik ve Yaşam Heykel Yarışması’nda ödüller sahiplerini buldu
  5. Ankara'da 'Türkiye Yüzyılı’nda Kardeşlik Konseri' gerçekleştirildi
  6. Mimar Sinan'ın vasiyeti kapsamında Süleymaniye Camii’nde aşure dağıtıldı
  7. ‘Sınırların Ötesinde: Tanıklıklar’ fotoğraf sergisi ziyaretçilerle buluştu
  8. İskender Pala’nın kaleme aldığı ‘Şiirin Sultanları’ okurlarla buluştu
  9. Deprem bölgesindeki 200 bin çocuğa ücretsiz sinema bilet veriliyor
  10. ‘İznik Mirası ve Duvarların Dili’ sergisi Üsküdar'da açıldı

© Copyright 2026

DHA