Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Manisalılar Oğuzhan Koç konseriyle coştu

Sanatçı Oğuzhan Koç, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ile Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında Manisa'da konser verdi. Manisalıların yoğun ilgi gösterdiği konser nedeniyle sanatçı, Gençlik ve Spor Bakanlığı başta olmak üzere emeği geçenlere teşekkür etti.

ABONE OL
Ersan ERDOĞAN/MANİSA, (DHA)

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ile Gençlik Haftası ve Manisa Bilim Şenliği etkinlikleri kapsamında Oğuzhan Koç, Manisa'da konser verdi. Gençlik ve Spor Bakanlığı, Manisa Valiliği, Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Manisa Celal Bayar Üniversitesi iş birliğinde Atatürk Kent Park'ında organize edilen konsere Manisalılar yoğun ilgi gösterdi. Ünlü pop sanatçısı, sevilen şarkılarının bazılarını hayranlarıyla birlikte seslendirdi.

Konser sonunda Manisa Vali Yardımcısı Mevlüt Özmen, Oğuzhan Koç'a çiçek ve hediye takdim etti. Oğuzhan Koç da Gençlik ve Spor Bakanlığı başta olmak üzere emeği geçenlere ve Manisalılara teşekkür etti.

Diğer Haberler

  1. BALMEK kursiyerlerinin el emeği ürünleri sergilendi
  2. Kenya'dan Türkiye'ye: Sizi yardımsever olarak biliyoruz
  3. 'Ne olursun dön Demir'
  4. DeFacto ve Afra Saraçoğlu'ndan yeni reklam kampanyası: 'Yeni Ne Var Bu Hafta?'
  5. Bakan Ersoy, ‘Gökküre’ sergisinin açılışını gerçekleştirdi
  6. Bakanlıktan dizi sektörü destek kriterlerine düzenleme
  7. 9'uncu Çelik ve Yaşam Heykel Yarışması’nda ödüller sahiplerini buldu
  8. Ankara'da 'Türkiye Yüzyılı’nda Kardeşlik Konseri' gerçekleştirildi
  9. Mimar Sinan'ın vasiyeti kapsamında Süleymaniye Camii’nde aşure dağıtıldı
  10. ‘Sınırların Ötesinde: Tanıklıklar’ fotoğraf sergisi ziyaretçilerle buluştu

© Copyright 2026

DHA