Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Şarkıcı Tuğçe Kandemir, Güngören’de sahne aldı

Güngören’de dün akşam, Tuğçe Kandemir rüzgârı esti. GNG Fest kapsamında sahne alan Kandemir, sevilen şarkılarıyla her yaştan dinleyicisine keyifli anlar yaşattı.

ABONE OL
İSTANBUL, (DHA) -

 

Güngören Belediyesi, yaz ayına özel ‘GNG Fest’ programını düzenledi. 30 Temmuz’da Grup Mavi Gri ile Yüksek Sadakat’ın 15 Temmuz Şehitler Park’ında sahneye çıkmasıyla başlayan festival, dün akşam da sanatçı Tuğçe Kandemir’in konseriyle devam etti. Gencinden yaşlısına yaş ayırt etmeksizin herkesin katıldığı programda, önce DJ Emircan Saltabaş eğlendirdi. Tuğçe Kandemir’in de sahneye çıkmasıyla çoşkulu dakikalar yaşandı.

“FESTİVALLER DEVAM EDECEK”

Konsere katılan Güngören Belediye Başkanı Bünyamin Demir, “Hepiniz hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. Güngören’de gençlerimizle çok güzel kalabalıkla bir aradayız. İyi ki geldiniz ve varsınız. Burada birçok etkinlik gerçekleştirdik ancak bu çok daha kıymetli ve anlamlı. Festivallerimiz devam edecek” dedi.

Festivalde, yeni konserlerin düzenleneceği belirtildi. Verilen hediyeler ise şöyle; 10 adet sweatshirt, 10 adet termos, 10 adet de kulaklık.

 

Diğer Haberler

  1. 'Haldun Taner Öykü Ödülü' yarışması yılın öykücüsünü seçiyor
  2. 485 bin yazma ve nadir matbu eseri dijital ortamda
  3. Dünya mirasının kalbi İstanbul'da atacak
  4. Hâne İslam Sanatları Eserleri, Yakutiye Medresesi’nde açıldı
  5. 'Bizim de bir servetimiz var, o da haysiyetimiz'
  6. 24 karatlık kahve içti
  7. K-Pop yıldızları Kwon Eunbi ve ATEEZ İstanbul Festivali’nde sahne aldı
  8. Bakan Ersoy: Gaziantep Arkeoloji Müzesi yeniden ziyaretçilerin hizmetine açıldı
  9. TV+ ağustos ayı içeriklerini paylaştı
  10. Teknolojik dönüşüm için geri sayım başladı

© Copyright 2026

DHA