Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Sur Kültür Yolu Festivali’nde Murat Boz sahne aldı

Diyarbakır'da Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından organize edilen Sur Kültür Yolu Festivali'nde dün gece Murat Boz sahne aldı. İlginin yoğun olduğu Boz, sevilen şarkılarını seslendirdi.

ABONE OL
Seyfettin EKEN/DİYARBAKIR, (DHA)

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Türkiye’nin marka değerine katkıda bulunmak üzere bu yıl 16 şehirde düzenlenen Türkiye Kültür Yolu Festivali’nin 14’üncü durağı, birçok medeniyete ev sahipliği yapan Diyarbakır oldu.

Festivalde dün gece sanatçı Murat Boz, Nevruz Park’ta konser verdi. Sanatçı, konserin bir bölümünde sahneden inerek alana gelen binlerce hayranıyla kucaklaştı. Boz, konserde sevilen şarkılarını seslendirdi. Diyarbakır’a ilk defa geldiğini söyleyen Murat Boz, “Benim ayıbım olsun, aşırı heyecanlıyım, niye bu kadar geç kaldım bilmiyorum. Hoş geldiniz. Beni bu akşam çok mutlu ettiniz” dedi. 



Diğer Haberler

  1. Bakan Uraloğlu, 'Bak Postacı Geliyor' filminin özel gösterimine katıldı
  2. Alya adı Türkiye’yi sardı
  3. 'Yeşil Vatan' Kısa Film Yarışması’nda ödüller sahiplerini buldu
  4. JOY AWARDS 2026, ödül töreninde uluslararası yıldızları bir araya getirdi
  5. Fransız şarkıcı Zaz, 16 Haziran'da Harbiye'de konser verecek
  6. Uzak Şehir'de aşk zirvede
  7. Beyaz’dan toplumsal değerlere saygı çağrısı
  8. ‘fizy kulis’ projesi kullanıcılarını ünlü isimlerle buluşturmaya devam ediyor
  9. Pazar gecesinin eğlence jokeri
  10. Günahlar açığa, reytingler zirveye çıktı

© Copyright 2026

DHA