Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Tekirdağ Uluslararası Kiraz Festivali'nde Poizi ve Merve Özbey, sahne aldı

Tekirdağ Uluslararası Kiraz Festivali kapsamında Poizi ve Merve Özbey, sahne aldı.

ABONE OL
Abdullah YALÇIN/TEKİRDAĞ,(DHA) -

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından bu yıl 60'ncısı düzenlenen Tekirdağ Uluslararası Kiraz Festivali etkinleri kapsamında Poizi ve Merve Özbey, konserleri düzenlendi.

Sahil dolgu alanında düzenlenen ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği gecede ilk olarak Poizi sahne aldı.

Poizi, sevilen şarkılarını seslendirirken, dinleyiciler de zaman zaman şarkılara eşlik etti. Poizi'nin ardından sahneye çıkan Merve Özbey, repertuvarında yer alan sevilen eserleri seslendirdi. Festival alanını dolduran vatandaşlar, konser boyunca şarkıcının performansını ilgiyle izledi.

Konserin ardından konuşan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Volkan Nallar, festivalin ikinci gününde sahne alan sanatçıların katılımcılara unutulmaz bir gece yaşattığını söyledi. Nallar, gece sonunda Poizi ve Merve Özbey'e çiçek ile kiraz takdim etti.



Diğer Haberler

  1. Mardin’de 18’inci Uluslararası Kültür Sanat ve Kiraz Festivali başladı
  2. Hâne İslam Sanatları Sergisi Madrid’de sanatseverlerle buluştu
  3. Frankfurt Türk Film Festivali’nde ‘Madelet’ belgeselinin özel gösterimi yapılacak
  4. İş Bankası’nın ‘Karneni Göster Kitabını Al’ kampanyası 19 yaşında
  5. Bakan Ersoy, Roma'da gerçekleştirilen 'Troya Sergisi'ne ilişkin değerlendirmelerde bulundu
  6. Kütüphanelerdeki kitap sayısı 117,9 milyon oldu
  7. Daha 17'den ikinci bölüm rekoru
  8. TV+ haziran ayı içeriklerini paylaştı
  9. Muud, ‘Zamanda Yolculuk’ özelliğini kullanıma sundu
  10. Bu benzerlik çok konuşuldu

© Copyright 2026

DHA