Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

TV+, Kerem Bürsin’in yer aldığı yeni reklam filmini yayınladı

Turkcell'in dijital içerik platformu TV+’ın yeni reklam filmi yayınlandı. Platformun farklı kategorilerden oluşan içeriklerini sinematografik bir anlatımla izleyiciye sunan reklam filminde Kerem Bürsin eşliğinde TV+ evrenine yolculuk yapılıyor.

ABONE OL
İSTANBUL, (DHA)-

‘TV+ sana yeter’ mesajının verildiği reklam filminde, 150’den fazla canlı TV kanalının yanı sıra filmlerden dizilere, çocuk programlarından maçlara ve belgesellere uzanan geniş içerik dünyası sergileniyor.

Film, platformda izleyicilerin istediği her şeyi bulabileceğinin altını çiziyor. Ayrıca TV+’a televizyon, tablet, telefon ve bilgisayar gibi farklı ekranlardan, yüksek görüntü kalitesiyle ulaşılabildiğini de bir kez daha hatırlatıyor.

‘İZLEYİCİLERİMİZİ TV+ DÜNYASINDA EĞLENCELİ BİR YOLCULUĞA ÇIKARIYORUZ’

Turkcell Kurumsal İletişim, Medya ve Marka Yönetimi Direktörü Mustafa Alcan, yeni reklam filmine ilişkin olarak şunları söyledi:

“Yeni reklam filminde, izleyicilerimizi TV+ dünyasında eğlenceli bir yolculuğa çıkarıyoruz. Filmde, Kerem Bürsin’i bir futbol sahasında maçın tam ortasında, bir belgesel sahnesinde mirketlerin arasında ve bir dönem filminde savaşın içinde TV+’ın ikonik sarı koltuğuna oturmuş şekilde görüyoruz. Bu yapımımız ile her an hayatın içinde yer alan TV+ deneyimini sinematografik bir anlatımla aktarmayı hedefledik. Prodüksiyonun her aşamasında büyük bir emek vardı. Her çalışmamızda izleyicinin aklında ve kalbinde yer edecek hikâyelere imza atmayı önemsiyoruz. Süreçte emeği geçen tüm ekip arkadaşlarıma ve ajanslarımıza gönülden teşekkür ediyorum.”

 

 

Diğer Haberler

  1. Arka Sokaklar’da duygu yüklü sahil buluşması
  2. Güller ve Günahlar'ın 'Gizem'li güzeli
  3. Arka Sokaklar'ın fenomen ikilisi yine viral oldu
  4. ‘Dijital moda ve yapay zeka destekli tasarımlar 2026’da çok daha görünür olacak’
  5. Eşref Rüya ve Uzak Şehir trend oldu
  6. Bakan Ersoy: Taş Tepeler'deki buluntular, Neolitik Dönem çerçevesini genişletiyor
  7. Eşref Rüya, reytinglere ve sanal medyaya damga vurdu
  8. Türkiye, Kızıldeniz Film Festivali'nde stant kuracak
  9. Bakan Ersoy: Yurt dışına ihraç edilen dizileri destekleyeceğiz
  10. Eşref, Nisan’dan kuşkulanıyor

© Copyright 2025

DHA