Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Uzak Şehir'de Cihan'ın aşkını 'söyleyemediği' anlar, paylaşım rekoru kırdı

Kanal D'nin fenomen dizisi Uzak Şehir, pazartesi akşamları ekrana gelse de yankıları tüm hafta devam ediyor. Dizinin son bölümünde Cihan'ın Alya'ya aşkını ‘söyleyemediği’ anlar, sosyal medyada paylaşım ve yorum rekoru kırıyor. İkilinin imkansız aşkına Eylem Aktaş'ın seslendirdiği ‘Söyleyemedim’ adlı şarkının eşlik ettiği sahne, sosyal medyanın en çok izlenen videoları arasında.

ABONE OL
İSTANBUL, (DHA)-

'DÜŞERSEM BENİ SEN KALDIR'

Cevdet Bağca imzalı şarkının fonda olduğu sahnede, Cihan'ın dudaklarından dökülen, "Söyleyemediğin iki kelime, dünyanın en ağır yüküne dönüşüyor" sözleri adeta imkansız aşıkların sloganına dönüştü. Cihan'ın, "Olur da bir gün düşersem beni sen kaldır. Sen kaldır ki bir daha yıkılmayayım" cümlesi ile Alya'ya üstü kapalı olarak ilan-ı aşk ettiği sahne, ‘Söyleyemedim’ şarkısıyla izleyenleri de kalplerinden vurdu.

‘YANIMDAYDIN, DOKUNAMADIM’

Cevdet Bağca'nın yüreğinden notalara dökülen, "Düşlerde sevdim seni söyleyemedim, hep yanımdaydın oysa dokunamadım, sana ben hayaller düşler büyüttüm, sana ben gözümde yaşlar büyüttüm, sana ben hummalı aşklar büyüttüm" sözleri Cihan ve Alya'nın duygularına tercüman oldu. Sahneyi, şarkının sözlerinden alıntılar yaparak paylaşan Uzak Şehir fanları, ikilinin kavuşması için temennilerde bulundu.

AyNa Yapım imzalı 'Uzak Şehir' pazartesi akşamları yeni bölümleriyle Kanal D'de.

Diğer Haberler

  1. Kadir'in romantik sürprizi Çiğdem'i kızdırdı
  2. Rock grubu The Black Keys ilk kez Türkiye'ye geliyor
  3. 'Seviyorsan Git Söyle'
  4. ‘Göbeklitepe ve Taş Tepeler’i dünyaya duyurmak birinci vazifemizdir’
  5. Umut Kurt, İnci Taneleri’ne katıldı
  6. TV+’tan Kerem Bürsinli yeni reklam filmi
  7. Şubatta perde sanat için açıldı
  8. Ahmet Ertuğ’un fotoğraf sergisi Trendyol Sanat desteğiyle Venedik’te
  9. Eşref Rüya'nın kara meleği
  10. Siz hepiniz Eşref Tek

© Copyright 2026

DHA